Teď si dám pauzu a budu dělat něco jinýho, asi bych na tom nechal oči.
Naposledy upravil Michael Skočil dne 28 pro 2010, 17:28, celkově upraveno 1
https://mewe.com/profile/5c379adecfccbe1510a2903e Najdete mě na MeWe
Michael Skočil píše:Tak po včerejšku jsem dodělal vnitřnosti trupu. Nacpal zbytek olova do místa kde nebude vidět a věřte že nebude.Zbyly mi nějaké krabičky z CMK setu, tak jsem je nastříkal na černo a udělal z nich sci-fi prostor operátora a stejně když se udělá cvak je vidět velký kulový.
Jediný místo kudy je vidět jsou otevřený okna bočních střelců. Pak ještě trochu do kabiny otevřenýma dveřma v přední podvozkový šachtě.
Takže tady je výsledek před zavřením trupu, večer jsem mu udělal pá pá, vzal vteřiňák a zalepil. 60% práce zmizí v nenávratnu.Ještě že jsem se s tím moc nes.al.
Marcel Nový píše:Pánové, mám problém - při několikerém stěhování krabic a podobně jsem někde ztratil ten průhledný kužel z čumáku! Nevíte, jestli na Hasegawu pasuje Falcon? Nebo nemáte někdo tuhle součástku navíc - třeba proto, že dáváte acetátovou? Bojím se, že nenajdu...Předem děkuji.
bboris píše:Marcel Nový píše:Pánové, mám problém - při několikerém stěhování krabic a podobně jsem někde ztratil ten průhledný kužel z čumáku! Nevíte, jestli na Hasegawu pasuje Falcon? Nebo nemáte někdo tuhle součástku navíc - třeba proto, že dáváte acetátovou? Bojím se, že nenajdu...Předem děkuji.
Nevieš si to vytiahnuť z acetátu? Ak nie, tak ti to vytiahnem, ale neviem, ako ti to dopraviť ...
Zpět na Skupinové a tématické stavby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků