Motor je hotovy,este urobit zavesy na kabinu a nalepit otvorenu.Fotka je nprd,fotene teraz pri "sviecke".
KERAMEK píše:
Malé drobnosti které bych vytknul jsem ale přecejen našel : třeba přechod horního krytu nádrže na spodní část trupu by měl být plynulý - bez přesahu . Chybí napouštěcí hrdlo oleje, dvířka na levém krytu motoru, kontrolní palivový "majáček" před kabinou, zátka vypouštěcího otvoru paliva na levám boku a další prkotiny .
Případně i anténa na hřbetě a taky by se hodil pomocný orientační kříž na konci levého křídla ( to už ale nechám na uvážení ).
KERAMEK píše:U toho krytu nádrže jsem měl namysli přesah ve směru vpřed (když jsem je viděl před montáží motorů tak jsem si vždycky říkal, že je ten trup jak useknutý) a taky jeho výšku ( zasahoval jen do třetiny ofukovacího průduchu a navazovala na něj linie spodní hrany červeného pruhu ) .
Jinak na IRF jsem anténu vlastně nikde neviděl a kříž taky ne (Pan Pilot Tuček ho snad ani nepotřeboval)
slavkoss píše:podla zasad ze ked nieco dokoncis tak sa objavia podklady na to co si predtym robil...
pekne ides.![]()
![]()
![]()
pozdrav v Blave...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 155 návštevníků