duch píše:ta stavebnice taky nejni asi žádné světlo v mlhách
Pekné poetické vyjadrenie

duch píše:ta stavebnice taky nejni asi žádné světlo v mlhách
matto píše:S jezevčikom sa da suhlasit. je to zase nieco nove, a je na kazdom ci to zavrhne, napodobni alebo zapracuje do svojho postupu.
Mne osobne to ale moc nesedi. skratka v tom nevidim logiku aby po modely boli take stekance ale ja sa zase tomu az tak moc nerozumiemtakze ma moc neberte vazne a berte to len ako cisto subjektivny nazor.
Jezevčík píše:Takže já asi budu tentokrát kritičtější.
O sněhu se asi nemá cenu bavit, ten se moc nepovedl jak vzhledem, tak množstvím (kua, když takhle zapadaly i podběhy, jak by musel vypadat povrch tanku?)
Co ale na tobě maximálně oceňuju, je, že se snažíš jít nevyšlapanýma cestičkama, neopakuješ nebo dokonce nekopíruješ cizí koncepty. Tahle metoda zimní kamufláže "posraný od ptáků" má na to, aby se po určitým vývoji stala nějakým novým přelomem, jako byla třeba modulace, chipping atd. Prostě novinka, kterou zkoušejí jiní napodobit. Nebo třeba ne. ALe to je jedno.
Na ISU-152 jsi jí poprvé začal, T-28 je spíš takový demonstrátor, kam se to dá dotáhnout (i při vědomí, že je to přehnané, ale ukazuje to nějaké hranice kam až jo a kam už ne) a další z příštích dvou-tří-čtyř modelů by měl ukázat, jak udělat skvělou kamufláž metodou "posrané od holubů", nebo klidně i to, že je to slepá ulička, případně, že je to další součást nějaké komplexní metody zimní kamufláže. To už záleží na vývoji. Nicméně v tomhle je to pro mě přínosnější a zajímavější, než hromady konvenčně a osvědčenými způsoby dělaný bojovky i letadel. Když jsem na VK-3001 oceňoval, že je to krok pryč ze šedé zóny, tohle je ještě odvážnější - malý krok pro modeláře ale velký krok pro modelařinu, čili
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků