Musim sa pridat k ostatnym,a rad, a konstatovat,ze to Zeke je paradne spracovane!!! Velmi sa mi paci realne olietanie,hlavne ta cervenohneda zakladovka decentne vycuhujuca spod vrchneho nateru! Fakt podareny model! Gratulujem! Vladimir M.
Moc pěkné ZERO, akorát ta část trupu pod překrytem kabiny za hlavou pilota by neměla být v interiérovce, ale natřena modročernou barvou jako kryt motoru.
Určitě dobrá práce. Jen se mi to ošlapání zdá až moc přehnané. Tedy neuvědomuji si, že bych viděl nějakou fotku typu 21 v "šedivce" takhle omlácenou. Nejsem japanolog, ale myslím, že tahle barva byla docela slušné kvality a nebylo zase tak jednoduché ji otřít. Ale proti gustu....
Nedostatečně zatmelený a začištěný spoj na krytce mezi trupovými kulomety ....
Mido21 píše:To Jirka-P:Moc pěkné ZERO, akorát ta část trupu pod překrytem kabiny za hlavou pilota by neměla být v interiérovce, ale natřena modročernou barvou jako kryt motoru.
jj, v tomhle případě jsem váhal a nakonec jsem dal na návod Tamyie, který navrhuje interiérovku.... a za dva dny poté co byl přilepený, vymaskovaný a vytmelený skleník jsem našel článek ve starém modeláři, kde tuším že Marian Holly mluví o černé.
Můžeš, prosím, popsat který plechy v šachtách tam neseděj? Má vůbec smysl Big Eda (nebo některý samostatný plechy) kupovat?
Můžeš, prosím, popsat který plechy v šachtách tam neseděj?
Predstav si ako som sa tváril, než som si všimol, že to nie je v 72-jke ale 32-jke
Radek Typlt píše:Aby se nehledaly jen chybky. Velice oceňuji hnědou barvu na zadních stranách vrtulových listů. Zajímalo by mne jestli je to v návodu nebo už má dopady Marianův osvětový pokus ze Speciálu.
Asi druhé nebo třetí Zero co má tyhle barvy na vrtuli. Jinak všichni pořád a pořád - černou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků