Merlins always drip oil... If don't... worry!
StanoZH píše:Vo svojom profile nemáš email-adresu. Formou súkromnej správy ti nemôžem poslať ani jeden scan, majú každý okolo 900 mega a nezmestia sa do SZ. Ak mi pošleš email-adresu, môžem ti niečo poslať. V mojom profile nájdeš moju a bolo by dobré, keby si si svoju dal so svojho profilu.
Miško píše:Fotečky motoru??? Typ?
Petr Tomančák píše:StanoZH píše:Vo svojom profile nemáš email-adresu. Formou súkromnej správy ti nemôžem poslať ani jeden scan, majú každý okolo 900 mega a nezmestia sa do SZ. Ak mi pošleš email-adresu, môžem ti niečo poslať. V mojom profile nájdeš moju a bolo by dobré, keby si si svoju dal so svojho profilu.
Stano, tak co jsem našel je jen 2 část monografie z časopisu Avions číslo 76, zřejmě byly minimálně 3 nebo 4 pokračování.
Petr
Michal Dub píše:Petr Tomančák píše:StanoZH píše:Vo svojom profile nemáš email-adresu. Formou súkromnej správy ti nemôžem poslať ani jeden scan, majú každý okolo 900 mega a nezmestia sa do SZ. Ak mi pošleš email-adresu, môžem ti niečo poslať. V mojom profile nájdeš moju a bolo by dobré, keby si si svoju dal so svojho profilu.
Stano, tak co jsem našel je jen 2 část monografie z časopisu Avions číslo 76, zřejmě byly minimálně 3 nebo 4 pokračování.
Petr
Domnívám se, že ten seriál z Avionsu mám doma někde celý, pokračovalo to i námořníma verzema. Zkusím nezapomenout a donést. Jen tak mimochodem, na MS-225 si skočili i naši (třena Hanuš), mám pár informací a dvě fotky, ale na článek je to asi málo. Ten materiál od Stana je odkud?
Miško píše:Původně jsem totiž myslel že tam byl Salmson jako v 230, ale ten nákres někde tady vepředu mi přišel jako jednořadovej GR. Někde už jsem ho potkal, ale moc nevnímal. Díky. Michal
Uživatelé procházející toto fórum: Alfred Riedel, Google [Bot], Jirka Martinek, sedan1 a 11 návštevníků