zbynek.skopan píše:"]
- faktické chyby - Když už někdo naloží korbu náklaďáku tak by se to mělo projevit na zatížení nápravy....

zbynek.skopan píše:"]
- faktické chyby - Když už někdo naloží korbu náklaďáku tak by se to mělo projevit na zatížení nápravy....
KLingO píše:no pochybujem ze sa dakto z lietadielkarov stara o to ci napriklad su zasunute tlmice viac ak ma nalozenu plnu vyzbroj![]()
KLingO píše:no pochybujem ze sa dakto z lietadielkarov stara o to ci napriklad su zasunute tlmice viac ak ma nalozenu plnu vyzbroj![]()
jiří ščučka píše:hlavně mi vysvětlete jak může někdo kdo staví letadla a lodě hodnotit techniku?![]()
![]()
to je jako bych já šel dělat rozhodčího na rybářský závody
jiří ščučka píše:já ti přesně vysvětlím o co jde-jde vo ho.vno a v diskuze ve kterejch jde vo ho.vno sou dycky ty vostřejší a čím věčí ho.vno tím... viz tebou zmíněnej svyňbas
mě e-duard nesponzoruje a tudíž za sebe můžu říct že já už na e-day nepudu tak nějak mi tam chybí ta atmosféra,asi se utopila ve výfukovejch splodinách
Honza Jezl píše:Jeste par veci k letosnimu hodnoceni tak nejak za sebe
4) bobanski, mluv konkretne, obecny naznaky nicemu nepomuzou. Pokud jsem danou kategorii hodnotil ja, muzu odpovedet, pokud ne, muzu pridat nazor (pokud se jedna o letadla).
Bobanski píše:Me nejde o kritiku rozhodcich, ale znal bych rad slabiny modelu (i kdyz je asi znam). Bohuzel jsem kecal s kolegou, kdyz se modely hodnotily a nebyl jsem u toho.
Bobanski píše:Honza Jezl píše:Jeste par veci k letosnimu hodnoceni tak nejak za sebe
4) bobanski, mluv konkretne, obecny naznaky nicemu nepomuzou. Pokud jsem danou kategorii hodnotil ja, muzu odpovedet, pokud ne, muzu pridat nazor (pokud se jedna o letadla).
Bohuzel se jedna o techniku, konkretne kategorii F3 takze mi asi neodpovis.
Me nejde o kritiku rozhodcich, ale znal bych rad slabiny modelu (i kdyz je asi znam). Bohuzel jsem kecal s kolegou, kdyz se modely hodnotily a nebyl jsem u toho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník