Martin Glogar píše:Vidíš, já právě myslel, že broušením pod vodou se mi z toho udělá taková kašička, která mi ten smirek zalije, a jde to mnohem pomajeli...šetrněji, ale pomaleji...ale nehádám se, jen jsem si to takhle myslel
No důležitý je často namáčet ten šmirgla a s ním nanášet dostatečné množství vody i na broušenou plochu nebo klidně brousit pod mírným proudem tekoucí vody a nebo často oplachovat. Samo je taky důležité oplachovat tak aby se nám voda s kašičkou nedostala kam nemá tj do hotového kokpitu apod. Broušení pod tekoucí vodou většinou používám při broušení přerytého nebo onýtovaného povrchu (neslepené díly) .
Martin Glogar píše:Jinak rozpouštědlové tmely jako Tamiya basic type teda nemám vůbec rád a nepoužívám, propadají se, a to klidně i po dlouhé době, a nejsou pevné, při broušení šupinkovatí, při obnově rytí se to drolí...hnus
Máš naprostou pravdu i když já Tamiyu používám.
"Myslel jsem, že blbě vidím a .. doktor mi to potvrdil. Teď už v klidu stavím tak jak vidím!"
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon
Rozestavěno (některý už dlóóuho): čs. Spitfire LF Mk.IXe 1/32 , Bloch MB 152C.1, 1/32, P-51D Mustang, 1/32 - Dragon