Madish píše:vany11 píše:když mám pay pay tak to nestačí??
Nestačí, nesmí se zaměnovat Paypal a Paypay.
a sakra ja by som uz asi ozaj mal ist k ocnemu...

Madish píše:vany11 píše:když mám pay pay tak to nestačí??
Nestačí, nesmí se zaměnovat Paypal a Paypay.
Zkus se kouknou na http://www.paypay.cz Použil jsem to s úspěchem k převodu některých plateb z ebay a ušetří to opravdu hodně penězceti píše:Ne ja nemel nic zadara, vse jsem od zacatku platil- prodavam hlavne hracky a nejvic za prijem platim kdyz nakupujou Anglicani, ponevadz to musej jeste prevyst z Liber na Eura (Mam ucet v Eurech). Kdyz se podivas na Akcie Paypal (nebo vicemene Ebay, ktera ma Paypal pod kontrolou), tak uvidis jaky jsou to nechutny nenazranci. Konkurence jak Ebay tak Paypalu by skutecne neskodila !!
Widl píše:Jde to nějak "očůrat" i když nemám "embosovanou" kartu, ale klasický Maestro? Teď jsem zrovna na eBay našel dva modýlky co bych opravdu rád vlastnil a nemám se k tomu jak dostat, protože prodejce používá právě pouze paypal a hádám, že pořízení té karty asi nebude ze dne na den...![]()
Byl by někdo z okolí Trutnova ochotný mi to třeba objednati na sebe? Určitě bychom se nějak dohodli
Caddy píše:Widl píše:Jde to nějak "očůrat" i když nemám "embosovanou" kartu, ale klasický Maestro? Teď jsem zrovna na eBay našel dva modýlky co bych opravdu rád vlastnil a nemám se k tomu jak dostat, protože prodejce používá právě pouze paypal a hádám, že pořízení té karty asi nebude ze dne na den...![]()
Byl by někdo z okolí Trutnova ochotný mi to třeba objednati na sebe? Určitě bychom se nějak dohodli
no, musism mit proste emboss, jinak to nejde...maximalne jest enejake bankdy delaji jen virtualni kartu, ze dostanes papir s udaji "karty" a je to jen pro placeni na netu
Pokud bude nejhur, tak bych to zaridil, sice jsem z Pardubic, ale jezdime obcas do Zaclere pres Trutnov, takze by to mohlo nejak jit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků