Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

PayPal

Cars and bikes
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod matiasf » 16 říj 2007, 17:41

Madish píše:
vany11 píše:když mám pay pay tak to nestačí??

Nestačí, nesmí se zaměnovat Paypal a Paypay.

a sakra ja by som uz asi ozaj mal ist k ocnemu... :grin: som si to asi 5krat precital a vzdy som tam videl paypal...
Makam na - He 111 H6
Im Krieg ist die Wahrheit das erste Opfer
matiasf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 01 lis 2007, 15:39

Pred nedavnem Paypal zaved novinku- nemusis mit bezpodminecne jenom kartu (Master,Visa..), ale uz to jse i tak, ze ti to primo stahnou z bankovniho konta (Ikona money withdrawal), ja mam u Postbank a platby skrz Paypal me fungujou bezvadne. Ale jsou to pekny vyderaci- kdyz na ten svuj paypal prijmes penize od nekoho (Kdyz sam prodavas jako ja pres Ebay) tak platis hnusny poplatky za prijem penez.
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Naposled dostaveno: P-51A NOVO 1:72
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod peteru » 02 lis 2007, 11:23

Na druhou stranu, z neceho zit musi. Takze si poplatky strhavaji od toho, kdo penize inkasuje, ne od toho, kdo penize posila, podobne jako u platebnich karet, kde poplatek z transakce plati obchodnik.
Navic zalezi, jaky typ aktivace mas, jsou myslim 3, ja mam ten nejjednodussi, protoze penize nedostavam, jenom platim, ale u tech dalsich je snad nekolik prvnich transakci zdarma.
peteru

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 03 lis 2007, 15:59

Ne ja nemel nic zadara, vse jsem od zacatku platil- prodavam hlavne hracky a nejvic za prijem platim kdyz nakupujou Anglicani, ponevadz to musej jeste prevyst z Liber na Eura (Mam ucet v Eurech). Kdyz se podivas na Akcie Paypal (nebo vicemene Ebay, ktera ma Paypal pod kontrolou), tak uvidis jaky jsou to nechutny nenazranci. Konkurence jak Ebay tak Paypalu by skutecne neskodila !!
Byv.Instruktor Modelklubu Cernosice, momentalne bezdomovec (veskerej muj majetek je dlouhodobe ulozen ve skladu do doby nez budu mit vlastni bydleni).
Dlouhodobe rozestaveno: Morskoj sturmovik NOVO 1:72 P-47 Razorback NOVO 1:72 VW Golf 2 GTD 1:1
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod matra » 03 lis 2007, 17:48

ceti píše:Ne ja nemel nic zadara, vse jsem od zacatku platil- prodavam hlavne hracky a nejvic za prijem platim kdyz nakupujou Anglicani, ponevadz to musej jeste prevyst z Liber na Eura (Mam ucet v Eurech). Kdyz se podivas na Akcie Paypal (nebo vicemene Ebay, ktera ma Paypal pod kontrolou), tak uvidis jaky jsou to nechutny nenazranci. Konkurence jak Ebay tak Paypalu by skutecne neskodila !!
Zkus se kouknou na http://www.paypay.cz Použil jsem to s úspěchem k převodu některých plateb z ebay a ušetří to opravdu hodně peněz
matra

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ceti » 04 lis 2007, 07:47

Jojo, uz jsem koukal, problem je, ze to jeste nejni rozsireny a moc lidi to zatim nepouziva-neakceptuje. Kdyz nekdo neco na Ebay prodava tak tam ma vzdycky "payment methods" a ve vetsine pripadu tam ma jenom paypal (USA) a z 80% se s nikym na nicem jinym nedohodnes, uz jsem zkousel mockrat lidi ukecavat, sem tam mi nekdo dovolil mu poslat doporuc. obalku s prachama coz vyslo levnejc a coz jsem taky dlouho delal nez se paypal objevil.
ceti

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Widl » 07 lis 2007, 12:51

Jde to nějak "očůrat" i když nemám "embosovanou" kartu, ale klasický Maestro? Teď jsem zrovna na eBay našel dva modýlky co bych opravdu rád vlastnil a nemám se k tomu jak dostat, protože prodejce používá právě pouze paypal a hádám, že pořízení té karty asi nebude ze dne na den... :?

Byl by někdo z okolí Trutnova ochotný mi to třeba objednati na sebe? Určitě bychom se nějak dohodli :P
Widl

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Caddy » 13 lis 2007, 15:37

Widl píše:Jde to nějak "očůrat" i když nemám "embosovanou" kartu, ale klasický Maestro? Teď jsem zrovna na eBay našel dva modýlky co bych opravdu rád vlastnil a nemám se k tomu jak dostat, protože prodejce používá právě pouze paypal a hádám, že pořízení té karty asi nebude ze dne na den... :?

Byl by někdo z okolí Trutnova ochotný mi to třeba objednati na sebe? Určitě bychom se nějak dohodli :P

no, musism mit proste emboss, jinak to nejde...maximalne jest enejake bankdy delaji jen virtualni kartu, ze dostanes papir s udaji "karty" a je to jen pro placeni na netu :)

Pokud bude nejhur, tak bych to zaridil, sice jsem z Pardubic, ale jezdime obcas do Zaclere pres Trutnov, takze by to mohlo nejak jit :)
Caddy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Widl » 16 lis 2007, 13:22

Caddy píše:
Widl píše:Jde to nějak "očůrat" i když nemám "embosovanou" kartu, ale klasický Maestro? Teď jsem zrovna na eBay našel dva modýlky co bych opravdu rád vlastnil a nemám se k tomu jak dostat, protože prodejce používá právě pouze paypal a hádám, že pořízení té karty asi nebude ze dne na den... :?

no, musism mit proste emboss, jinak to nejde...maximalne jest enejake bankdy delaji jen virtualni kartu, ze dostanes papir s udaji "karty" a je to jen pro placeni na netu :)

Pokud bude nejhur, tak bych to zaridil, sice jsem z Pardubic, ale jezdime obcas do Zaclere pres Trutnov, takze by to mohlo nejak jit :)

Ahoj, díky moc, už to mám zařízené přes jednoho zdejšího člena... pokud vše klapne, má u mě flašku a specielní pochvalu :)
Widl

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Auto-Moto