Taky. Hotovy sedacky, FODy jeste nejsou zalepeny. Lehce jsem dopatinovaval spodek (kanon a trochu jsem rozbil svetly plochy) a trysky dostaly lehkou suchostetcovou kuru, aby nebyly jednobarevny.
M.
Tak dneska jeste jedna, tesne pred koncem, dorazim to snad zacatkem pristiho tydne. Chybi pozicky, dodelat pitotky a dekl na kanon. Ten musim jen nekde najit, nafoukat a nalepit M.
Surfnul sem hlavní spoje a vypadá to OK.... ale dost míst musim ještě dorýt, donýtovat a prostě doladit. Bohužel se mi z asi 20ti fotek nepovedla ani jedna
Hlasim hotovo (teda az na dekl na kanon, ale ten nevim, kam jsem zastrachal, takze ten dodelam, az ho najdu). Vic fotek bude, az sezenu novy pozadi, to stary uz je totalne zniceny.
Zatim jedna naladovka s dalsim warriorem z namu. Ubytoval jsem je do jedne policky, slusi jim to, co vy NATO? M.
Tak nafoceno, vice zde. A hura do dalsiho. F-4J, o dost horsi stavebnice - presne jak pise David, trup se musi vicemene preryt a dotlacit nyty. To uz mam skoro hotovy, jeste par surfejsrosmirglovych seanci a muzu zacit stavet M.