tak jsem vymyslel pozadi a prinasim fotky svyho fanouse. Jde o stroj Sweetie Pie, ktery se ucastnil konfliktu ve Vietnamu, sidlil v Koratu. Tento letoun byl z drivejsich serii jeste s kratsim kanonem a neslotovanymi kridly. Tohoto jsem dosahl kombinaci 2 stavebnic (kridla z J, kratky kanon je v Ecku standardne, oznaceny jako 'not for use'). Podveseni mame podeprene fotkou, hodne me prekvapilo, ze Pave knife neni jednobarevny. Pumy jsou GBU-10 Paveway I, rusicka ALQ neco z weapon setu od gawy (byl tam k ni i adapter prave pro Phantoma).
Doplnku je tam dost. Nejsmutnejsi je set od Verlindena, ze ktereho jsem pouzil cca 10% (kanon), zbytek je hnusnej. Jeste musim najit, kam jsem ho dal, chybi mi na modelu dekl pres kanon. Aires kokpit, sachty a trysky (doporucuju vsechno, vse je o rad dal oproti dilum ve stavebnici), AMD dodalo marking a ESP popisky. Barvy GSI, kov Alclad II a GSI Supermetallic.
Mozna mi tam najdete nejaky veci, co je treba opravit, dejte vedet, kdyz to pujde, udelam to.
Zdrzte se komentaru podlozky pod nosem, vzal jsem prvni vec, co mi padla do ruky.
Stavba byla soucasti skupinovky F-4 (vice zde).
M.
Martin Benko