Pánové, mohl by mi prosím někdo z organizačního týmu vysvětlit proč u mně na bodovacím listu od rozhodčího a bodovacím listu modelu jsou jinak body ?
David Maier píše:Pánové, mohl by mi prosím někdo z organizačního týmu vysvětlit proč u mně na bodovacím listu od rozhodčího a bodovacím listu modelu jsou jinak body ?
"There are 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't" |
Jarek S. píše:No mě spíš zaujalo, že v kategorii I.b je druhý vicemistr na čtvrtém místě.. a třetí je hodnoceno jen jako třetí místo..to je nějaké specifikum bo jsem brál že je mistr, 1 vicemistr, 2. vicemistr a pak 4.5.6 atd. místo..
"There are 10 types of people in this world. Those who understand binary and those who don't" |
David Maier píše:Asi budu remcal, ale myslím si že pánové co bodovali kategorii I.c by si měli zopakovat školení rozhodčích ... přijde mi že chápání co všechno spadá do kategorie výzbroj/výstroj (nejen v tomto bodě) u nich vázne. (antény, fotokulomet, pozičky, světlomety, poutací a tažná mechanika, celý cvičný prostor žáka-radiooperátora/navigátora, včetně všech radiostanic a další výbavy, systém pro vytápění prostoru osádky... to vše bratru za 2 body ?)
Kdybych byl na místě, tak bych podával protest (aspoň bychom si vyzkoušeli protestování po novu v praxi). Bylo by fajn kdyby při bodování používali dodané podklady ( list A4 má dvě strany ) potom by také do závad nepsali blbosti které mají zdokumentované dodanými fotografiemi na druhé straně papíru.
Chápu, že bodovaček je jak šafránu a možností kdy bodovat letadlo, které není stíhačka není mnoho ... no nic tohle je jenom povzdech.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků