KLuK píše:Není to úplně mimo, tak nevím. Použít ty tři složené výseče a nebo malovat?
Namalovat, nebude to tak těžký. Podle mě nejdřív 8 výsečí přes celý disk (jako dort), a potom těch 8 segmentů kolem středu, na ty by byly rychlejší obtisky.
KLuK píše:Není to úplně mimo, tak nevím. Použít ty tři složené výseče a nebo malovat?
Vlastimil Lukáš píše:Tak tohle vidím prvně. Měl jsem za to, že potahy jen střihli z lozengu a natáhli na střed kola. Podle fotky to vypadá na naprosto nový vzor. Otázka, bude se to chtít nastříhat z lozengu podle fotky. Šílená práce, ale jak jsem viděl vrtuli a co se dokáže s obtiskem, nemám strach ze skvělého výsledku. ... Krásná práce na modelu.
Vlastimil Lukáš píše:Podle mě seskládat to z lozengů nebude úplně ono. Fotka a animace se dost liší. Ale zase bude to někdo řešit?
Pavel Klouček píše:A co zkusit oslovit kolegy modeláře, jestli jim nezbyl Eduardí obtisk. Pokud někdo dělal tříbarevku, tak má lozenge navíc. Ta kola tam jsou správně a pokud by se lišily barvy, tak by to šlo trochu zaprášit a zafiltrovat snad.
ptlo píše:Namalovat, nebude to tak těžký. Podle mě nejdřív 8 výsečí přes celý disk (jako dort), a potom těch 8 segmentů kolem středu, na ty by byly rychlejší obtisky....
... Podle fotky to nebyl lozeng, ale malovaný. Zřejmě způsobem, který jsem popsal. Základ nastříkat - šablona kruh rozřezaný na 8 stejných výsečí, jednoduchý nařezat i od oka. Segmenty u středu pak třeba namalovat.
Pavel Klouček píše:Tak jsem kouknul pro zajímavost na obtisky k sedmině a tam to mají taky úplně blbě. Na kolo prostě jen přetáhli kus vzoru z křídla... Eduardi prostě nemají s lozengovými Fokkery štěstí.
Uživatelé procházející toto fórum: Arest a 185 návštevníků