Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o
!!!!!
Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji

Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji

Al CZ píše:Jo. Protože lepím: A) auta, motorky,kamiony B) figurky nevojenského zaměření c) sci-fi ... Vtip vtipnej, ale v době, kdy byly na trhu opravdu více méně jenom modely s vojenskou- válečnou tématikou... Třeba v japonsku, podle toho co má v nabídce v posledních letech HAWA a z prodejců HLJ bych řekl, že to platí tak na 80% (a už s tím nebudu otravovat, ale za vtip děkuju, ten jsem fakt neznal).
Al CZ píše:Podívejte, když se vás lidi okolo začnou ptát -"Myslíš, že bude jaderná válka ? Myslíš, že to zmáčkne ? atd."a vidite to utrpení, obyčejných lidí, deti, jak i zensky reknou, ze jdou valcit a ne slecny ale maminy, a vidite obavy lidi tady, tak fakt přestanete mít chuť kupovat si model nečeho, co teď bombarduje lidi 300km od nás, nevinnou zem, co nikoho nenapadla, protoźe tohle éro - třeba zrovna to v krabici - mohlo někoho zabít, nebo zabije dnes vecer, nebo zitra ráno, proto sem nikdy nechápal to pomlaskávani si a extatický příspěvky u tématu Pak -Fa, pác jsem ať je to jak je to politolog/bezp. analytik a od jisté doby jsem byl skepticky k Rusku a to nadšení mi přišlo stejně naivni jako kdyby v Anglii před válkou učůrávali blahem z Bf-110... A ano, svého času jsem nekupoval ani zápaďácky jety, pak Skopčáky... jediný s čim nemám celej život dilema je RAF, bo "naši", Izrael a Velká válka. A zrovna u Žabáka sem psal, že ČechoSlováci si beztak počkaj na tuning eduarda. Ale člověk míní, dějiny mění. Teď je mi Sůčko i 1/48 Hind fuk, byť v Edu. U válečnych strojů je ta kontroverze vždy, kdo chce mit klid musí lepit civilní témata. Ale v těhle dobách mi fakt koupě čehokoliv ze soudobé vyzbroje RF přijde absolutne nemyslitelna....a to i do budoucna. To trauma je uz moc velke a ja jsem moc stary, na to abych neposlech sve svedomi. Ale prosim, klidne vam to muze prijit trapny. (Pokud se o tom chcete bavit dal, tak pls SZ jiste odpovim).
Jestli tim poslem miru myslite Eduardi Zero, tak to sem pochvalil(komu cest tomu cest), ale jinak sem byl zklamany, neb sem cekal Curtisse... Ja Japonce nesbiram, mam radsi japonsky kuchynaky, auta a libi se mi Japonky a folklor (ty vsemozny strasidla). Ale Zero sem chvalil, to jo, sem rad, ze tak nadherny kit vznikl v Cesku a su EduFan, to se davno vi. A Curtisse udelal nekdo jiny, tak casem v kitniku bude.( Zrovna AVG story je vlastne dost neuveritelna, v podstate western s letadlama, az na to, ze to je pravda, kdyby to slo i dneska, moc veci by to vyresilo, no nejde... ale pribeh je to skvely, letadla i po 80 letech cool a pres antipatie to ma odezvu napric kulturama.) Asi tak, zbytek do SZ dekuji a hezkou noc vsem. )
Al CZ píše:Kliiid. Mizím.
Uživatelé procházející toto fórum: patrik7, pavel.baca86 a 24 návštevníků