Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

1/48 novinky modelů letadel od všech výrobců

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 17893 • Stránka 1013 z 1193 • 1 ... 1010, 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016 ... 1193
  • Odpovědět s citací

Re: 1/48 novinky modelů letadel od všech výrobců

Příspěvekod CARLOS CHECA » 01 bře 2022, 20:26

Hmmm a před cca před třemi měsíci se tu rozplýval nad poslem míru s cervenejma koleckama.... :lol:
Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o M:-) !!!!!
Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji [-o<
CARLOS CHECA

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jozeff66 » 01 bře 2022, 20:50

FarekM. Som rád za tvoju recenziu Sučka, čakám na ten kit.Mam postavené/v krabici modely LWF, Sovietske,Japonske a postavené 12 F-104 STARFIGHTER, americké. A ďalšie v krabici. Je to moja srdcovka, nádherný stroj. Aj keď je to amik, nikdy by ma nenapadlo pchať sem politiku lebo niekto spôsobil to a ono. .. Je to koníček ktorý nás spája a koli tomu je vytvorené toto fórum. Bez ohľadu co sa vo svete deje. A to co sa deje ne východe je smutné, no zpiskali to len a len politici! Nie my modelari! My sa venujme tomu co nás bavý a spája bez ohľadu co sa deje vo svete. Modely za to nemôžu. A nech to tak ostane. Mier.
Fw-190D-11: http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=83173
Ta-152E: http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=83080
Ta-152C: http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=90127
Fw-190D-9: http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=98252
Fw190D-15 viewtopic.php?f=6&t=119977
Jozeff66

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 01 bře 2022, 20:55

Podívejte, když se vás lidi okolo začnou ptát -"Myslíš, že bude jaderná válka ? Myslíš, že to zmáčkne ? atd."a vidite to utrpení, obyčejných lidí, deti, jak i zensky reknou, ze jdou valcit a ne slecny ale maminy, a vidite obavy lidi tady, tak fakt přestanete mít chuť kupovat si model nečeho, co teď bombarduje lidi 300km od nás, nevinnou zem, co nikoho nenapadla, protoźe tohle éro - třeba zrovna to v krabici - mohlo někoho zabít, nebo zabije dnes vecer, nebo zitra ráno, proto sem nikdy nechápal to pomlaskávani si a extatický příspěvky u tématu Pak -Fa, pác jsem ať je to jak je to politolog/bezp. analytik a od jisté doby jsem byl skepticky k Rusku a to nadšení mi přišlo stejně naivni jako kdyby v Anglii před válkou učůrávali blahem z Bf-110... A ano, svého času jsem nekupoval ani zápaďácky jety, pak Skopčáky... jediný s čim nemám celej život dilema je RAF, bo "naši", Izrael a Velká válka. A zrovna u Žabáka sem psal, že ČechoSlováci si beztak počkaj na tuning eduarda. Ale člověk míní, dějiny mění. Teď je mi Sůčko i 1/48 Hind fuk, byť v Edu. U válečnych strojů je ta kontroverze vždy, kdo chce mit klid musí lepit civilní témata. Ale v těhle dobách mi fakt koupě čehokoliv ze soudobé vyzbroje RF přijde absolutne nemyslitelna....a to i do budoucna. To trauma je uz moc velke a ja jsem moc stary, na to abych neposlech sve svedomi. Ale prosim, klidne vam to muze prijit trapny. (Pokud se o tom chcete bavit dal, tak pls SZ jiste odpovim).

Jestli tim poslem miru myslite Eduardi Zero, tak to sem pochvalil(komu cest tomu cest), ale jinak sem byl zklamany, neb sem cekal Curtisse... Ja Japonce nesbiram, mam radsi japonsky kuchynaky, auta a libi se mi Japonky a folklor (ty vsemozny strasidla). Ale Zero sem chvalil, to jo, sem rad, ze tak nadherny kit vznikl v Cesku a su EduFan, to se davno vi. A Curtisse udelal nekdo jiny, tak casem v kitniku bude.( Zrovna AVG story je vlastne dost neuveritelna, v podstate western s letadlama, az na to, ze to je pravda, kdyby to slo i dneska, moc veci by to vyresilo, no nejde... ale pribeh je to skvely, letadla i po 80 letech cool a pres antipatie to ma odezvu napric kulturama.) Asi tak, zbytek do SZ dekuji a hezkou noc vsem. )
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vladstepanek » 01 bře 2022, 21:18

Dora Wings se na FB omluvili, že díky válečnému stavu je zastaveno veškeré posílání zásilek.
vladstepanek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdeněk_Fabík » 01 bře 2022, 22:00

Nekrmte trolla, prosím.
Zdeněk_Fabík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod romanmig » 01 bře 2022, 22:02

Al CZ píše:Jo. Protože lepím: A) auta, motorky,kamiony B) figurky nevojenského zaměření c) sci-fi ... Vtip vtipnej, ale v době, kdy byly na trhu opravdu více méně jenom modely s vojenskou- válečnou tématikou... Třeba v japonsku, podle toho co má v nabídce v posledních letech HAWA a z prodejců HLJ bych řekl, že to platí tak na 80% (a už s tím nebudu otravovat, ale za vtip děkuju, ten jsem fakt neznal).

Na čo potom prispievaš do tejto témy, keď lepíš to čo som ti tu ocitoval?
Normálne keď čítam tieto protikladné vety, tak ma napadá tá známa odpoveď ukrajincov ruskej lodi. 8-)

Myslím, že je veľká chyba, že sa hovorí stále o Rusku. Hovorme radšej iba o Putinovi a jeho blízkych.
Mám v Rusku veľa kamarátov (a takisto aj na Ukrajine) a nikto z nich nechcel vojnu, a už dlhé roky si želajú aby Putin zmizol z politiky.
Napadlo vôbec niekoho, koľko ruských vojakov má stále na Ukrajine rodiny, a koľko ukrajincov má rodiny v Rusku?
Svet sa má starať aby potrestal politika ktorý to spôsobil, a minimalizovať dopad na bežných ľudí v dvoch národoch, ktorí sú radi že sú, a že si zarobia na živobitie.
Držím Ukrajine palce!

Fakt je to zbytočná davová história teraz hateovať všetko a všetkých z Ruska.
Ja som robil dlhé roky s nemcami a fínmi a som sa k nim tak nesprával, že čo ste voľakedy porobili ľuďom vo svete.
Nekŕmte zlo ďalším zlom.
A fakt to neťahajte do modelárstva!
Predám: Knihy, publikácie - AmmoMiG, 4+, Mustang , Doplnky Tankograd 1/72

Rozostavané: MiG-9, F4U-1D
Dokončené: Jak-100, A6M2 1/48
romanmig

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 01 bře 2022, 22:43

Ztraceno v překladu - to byla reakce na citaci z kresleného vtipu.

Já tu ale nic nepíšu, o hejtováni Rusů. Píšu, že mi přijde divný kupovat si teď( a je to stále horší) modely soudobých ruských zbraní nasazených na Ukrajině. To je celé.
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod hans dlouhán » 01 bře 2022, 23:45

Al CZ píše:Podívejte, když se vás lidi okolo začnou ptát -"Myslíš, že bude jaderná válka ? Myslíš, že to zmáčkne ? atd."a vidite to utrpení, obyčejných lidí, deti, jak i zensky reknou, ze jdou valcit a ne slecny ale maminy, a vidite obavy lidi tady, tak fakt přestanete mít chuť kupovat si model nečeho, co teď bombarduje lidi 300km od nás, nevinnou zem, co nikoho nenapadla, protoźe tohle éro - třeba zrovna to v krabici - mohlo někoho zabít, nebo zabije dnes vecer, nebo zitra ráno, proto sem nikdy nechápal to pomlaskávani si a extatický příspěvky u tématu Pak -Fa, pác jsem ať je to jak je to politolog/bezp. analytik a od jisté doby jsem byl skepticky k Rusku a to nadšení mi přišlo stejně naivni jako kdyby v Anglii před válkou učůrávali blahem z Bf-110... A ano, svého času jsem nekupoval ani zápaďácky jety, pak Skopčáky... jediný s čim nemám celej život dilema je RAF, bo "naši", Izrael a Velká válka. A zrovna u Žabáka sem psal, že ČechoSlováci si beztak počkaj na tuning eduarda. Ale člověk míní, dějiny mění. Teď je mi Sůčko i 1/48 Hind fuk, byť v Edu. U válečnych strojů je ta kontroverze vždy, kdo chce mit klid musí lepit civilní témata. Ale v těhle dobách mi fakt koupě čehokoliv ze soudobé vyzbroje RF přijde absolutne nemyslitelna....a to i do budoucna. To trauma je uz moc velke a ja jsem moc stary, na to abych neposlech sve svedomi. Ale prosim, klidne vam to muze prijit trapny. (Pokud se o tom chcete bavit dal, tak pls SZ jiste odpovim).

Jestli tim poslem miru myslite Eduardi Zero, tak to sem pochvalil(komu cest tomu cest), ale jinak sem byl zklamany, neb sem cekal Curtisse... Ja Japonce nesbiram, mam radsi japonsky kuchynaky, auta a libi se mi Japonky a folklor (ty vsemozny strasidla). Ale Zero sem chvalil, to jo, sem rad, ze tak nadherny kit vznikl v Cesku a su EduFan, to se davno vi. A Curtisse udelal nekdo jiny, tak casem v kitniku bude.( Zrovna AVG story je vlastne dost neuveritelna, v podstate western s letadlama, az na to, ze to je pravda, kdyby to slo i dneska, moc veci by to vyresilo, no nejde... ale pribeh je to skvely, letadla i po 80 letech cool a pres antipatie to ma odezvu napric kulturama.) Asi tak, zbytek do SZ dekuji a hezkou noc vsem. )

A koho tyhle Tvoje kecy zajímají??? Ty si snad nerozuměl, že to tohle je téma o modelech? S tak obrovskou pompou si ubrečeně odešel... A byl klid.
Teď ses vrátil do starejch kolejí a zase píšeš žvásty všude a o všem... :nuts: :nuts: :nuts: Tvoje pseudo-moralisticko-freudovsko-psychologický a nevím jaký ještě plky nikoho nezajímají.
Díky.
Stavím jen a pouze Luftwaffe 1/48...nic víc nic míň...
hans dlouhán

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Al CZ » 02 bře 2022, 00:05

Kliiid. Mizím.
Al CZ

• Odpovědět s citací

Příspěvekod FarekM » 02 bře 2022, 09:19

Předem prosím všechny, kdo nebudou mít nic konkrétního k modelu, ať se radši zdrží komentářů o původu atd.
Děkuji.
Včera večer se objevili fotky z testovací stavby Su-25 od Zvezdy, tak sem dávám fotky,
které jsou jinak dostupné na síti vk.com Zvezda models.
-kSFGdWJg6w.jpg

BMby33QxI2g.jpg

fwdIMO6JdG0.jpg

Kk8TnaG8fIM.jpg

o5EIn5xn8fI.jpg

5kK43AEROB4.jpg

jPNtJz4KJO8.jpg

3g6JFRbA3gU.jpg

txtW19DZXYc.jpg

2qa8KReyoUs.jpg

Když jsem koukal na rámečky a tuto stavbu, tak pro našince bude nejhorší úpravou zadělání prolisů pro výmetnice ASO-2V na motorových gondolách.
FarekM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Tomteda46 » 02 bře 2022, 09:24

Al CZ píše:Kliiid. Mizím.

Dobře děláš. Vezmi si tampon a zmiz. Zkus to třeba na e-mimino.cz. Tam možná na ty svoje emocionální výlevy konečně klofneš nějakou babu a nebudeš muset (teď tě cituji) "pomlaskávat a extaticky ......." nad Pin-Upkama.

Uleví se všem.
Tomteda46

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Atlis » 02 bře 2022, 09:29

@Tomteda - netreba to komentovať a ďalej robiť bordel vo vlákne. Povedal, že mizí, tak to asi stačí.

@FarekM - no teda Tamiya to nebude. Ale aspoň to ako Su-25 vyzerá. Písali k tomu na VK niečo viac?
Marian "Atlis" Cihoň

Й*б*на р**ня
Atlis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod FarekM » 02 bře 2022, 09:40

to Atlis:
Nic konkrétního tam nebylo. Jen o tmelení spáry na odtokové hraně, kterému se nevyhneme kvůli konstrukci.
A potom stavitel popisoval, že musel tmelit na spodku motorových gondol. Ale to je prý jeho chyba, že se nedržel návodu
a postupoval trošku jinak.
FarekM

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Skyd » 02 bře 2022, 11:59

A myslíte , že se ta su-25 bude dát u nás koupit ?
Skyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod smoulinko » 02 bře 2022, 14:45

Mn modelar písal že v polke marca by mali mať skladom, ale uvidíme... skôr sa mi zdá veľká medzera na napojení motorov na trup, vrchnej časti,ale tipujem že bude stačiť pribrusit a sadne to , a tie masky sú obsahom stavebnice?
smoulinko

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 17893 • Stránka 1013 z 1193 • 1 ... 1010, 1011, 1012, 1013, 1014, 1015, 1016 ... 1193

Zpět na Diskuse