Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

15cm Panzerwerfer 43

General Discussion
Téma uzamknuto

Příspěvekod olematon » 25 srp 2007, 17:11

Panzerfloyd píše:Rezín jsem sice nezkoušel ale akorát vím že se musí nejdřív odlít, nebo neco takovýho.

Tak toto ma dost odlialo! :lol: :lol: :lol:
olematon

Příspěvekod Panzerfloyd » 25 srp 2007, 18:35

Martin Lehel píše:
Panzerfloyd píše:Rezín jsem sice nezkoušel ale akorát vím že se musí nejdřív odlít, nebo neco takovýho.

DRŽ HUBU! :x
"Motor zvítězil nad koněm; a kanón nad kopím"

Heinz W. Guderian

http://www.modelnet.estranky.cz
#-o
Panzerfloyd

Příspěvekod driver Růža » 25 srp 2007, 18:44

Tady s tim vyhrožováním si tu vytvoříš spoustu "kamarádů"...:twisted:
Chtít si koupit reziňák a přitom nevědět o co vůbec jde, mezitim obvinit kolegy pro udílení chytrých rad (možná že by ti to někdo z nich vysvětlil..) je k (promiň) smíchu....
Viribus Unitis

Jirka Růžička z Tejna
driver Růža

..

Příspěvekod Čeněk Šmíd » 25 srp 2007, 18:45

Panzerfloyd píše:
Martin Lehel píše:

KLIDNISE,abys odsaď neletěl.. :evil: :x
Čeněk Šmíd

Re: ..

Příspěvekod Panzerfloyd » 25 srp 2007, 18:49

Calter píše:
Panzerfloyd píše:
Martin Lehel píše:

KLIDNISE,abys odsaď neletěl.. :evil: :x

Vlezte mi všichni na záda. :(
"Motor zvítězil nad koněm; a kanón nad kopím"

Heinz W. Guderian

http://www.modelnet.estranky.cz
#-o
Panzerfloyd

Příspěvekod Ondra Kubeš » 25 srp 2007, 19:00

Pokud nepoznáš rozdíl,je každá rada marná...
Přílohy
Stug IV.JPG
pzIV_70_3.jpg
Ondra Kubeš

Příspěvekod olematon » 25 srp 2007, 19:08

Prepac, nemal som sa ti vysmievat. Mozno by sa tak nebolo stalo keby si sa nehral na vsetkoviemka a potom si s prepacenim v dalsom prispevku nena*ral do huby (ja tu svoju po tomto prispevku uz budem na tvoju ziadost drzat), nereagoval na konstruktivne poznamky prehnane podrazdene a neutocil na ludi, ktori tu uz kdekomu pomohli dobrou radou, vykresom, fotkou atd.
olematon

Příspěvekod Robert Cvikr » 25 srp 2007, 19:30

Panzerfloyde potřeboval jsi poradit nebo tímhle dotazem rozpoutat debatu nikam ve které si vyléváš vztek nebo mindrák na kolegy modeláře kteří se ti snaží nezištně pomoc?Jo a k tomu rezinu-to si koupíš krabičku modelu ale uvnitř jsou formičky dílu potřebné k sestavení modelu a pak si zakoupíš dvousložkovou pryskyřici a ti díly si odleješ sám a bacha! ty formy jsou pouze na jedno použití pak vysublimují ve formě metanu zpátky na Venuši(Někdy)
Robert Cvikr

Příspěvekod foxbat » 25 srp 2007, 19:49

Nevim, ale těmhle rozmazlným smradům, co umí kulový a jen dělají machry, bych dal ban... tumhle i jeho kamarádovi martymu, který tady taky vystupoval jak mistr světa..... nevim, člověk jim chce poradit a ještě tady budou vychylovat!!! Když se jim to nelíbí, tak ať táhnou někam do háje! Tam ať si ty své patlanice klidně obdivují až třeba do vánoc. :x :x :x
Musel jsem to napsat!!!!

Zdeněk Pomajbík

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
foxbat

Příspěvekod marty. » 26 srp 2007, 11:42

Foxbat, brzdi. 8)

Pleteš dojmy s pojmy. Každý si zde daných rad váží. Jenže napsat kritiku a poradit je rozdíl.
Nediv se, když modeláři napíšeš svůj kritický názor, a jemu se to nelíbí, tak mu jako odpověd na to nemůžeš napsat "že si nenechá poradit".
Ano měl by být rád za vaše názory ale rady to všechno nejsou.
marty.

Příspěvekod foxbat » 26 srp 2007, 12:01

marty. píše:Foxbat, brzdi. 8)

Pleteš dojmy s pojmy. Každý si zde daných rad váží. Jenže napsat kritiku a poradit je rozdíl.
Nediv se, když modeláři napíšeš svůj kritický názor, a jemu se to nelíbí, tak mu jako odpověd na to nemůžeš napsat "že si nenechá poradit".
Ano měl by být rád za vaše názory ale rady to všechno nejsou.

marty, včera jsem zvolil poněkud tvrdší slova a zatáhl do toho i tebe - za to se omlouvám.

... ALE ...

oba tu vystupujete, jako byjste se neměli už co naučit a vaše modely na to rozhodně nevypadají, panzerfloyda ani náhodou.

Když vám to člověk napíše, hned ho pošlete někam a nelíbí se vám to. Nevim co chcete už oba více slyšet, než to, co vám tu pořád dokola omýláme - podle vašich reakcí, máte dost velké mezery v modelařině a chybí vám znalost i základních postopů a pojmů. Panzerfloyd to navíc v tomto tématu dost přepískl a je mě jedno, jestli to považuje za kritiku, či radu, ale měl by se chovat v mezích slušnosti. Sice nevim kolik vám obou je dohromady let, vsadim se, že jste ani jeden o pubertě zatim ani neslyšeli, ale rozhodně by se to chtělo zamyslet na vystupováním, které tu oba předvádíte.
Musel jsem to napsat!!!!

Zdeněk Pomajbík

foxbat

Příspěvekod Jan Pavlik » 26 srp 2007, 12:16

Panzerfloyde..tvoje poznámky nemá pro mě smysl ani komentovat.... :lol:
Dělej si co chceš a jak chceš.
Pro příště buď tak laskav neber si mě vůbec do huby :)
Jan Pavlik

Příspěvekod marty. » 26 srp 2007, 12:41

Panzerfloyd je můj kamarád. Ale nechápu jak kdokoliv z vás zde o nás může mluvit současně dohromady. Je mi jedno jaký jste získali dojem, ale o vystupování se zde radši nebavme. Mám své zkušenosti s komunikací na výších urovních na mnoha dalších fórech (bavíme se jen o elektronické formě). A pokud vám toto "vystupování" přijde stejné jako "drž hubu" a "nasrat si do huby" a jiné pubertální hlášky které se tu objevují, opravdu si nejsem jistý vaší rozlišovací schopností.
K tomuto závěru jsem došel už u Pz III a jsem velice zklamán, že dle mých vyjadřovacích schopností jste zde odhadli můj věk na 10-12 let!
Ovšem to jen vypovídá něco málo o vás.

Mezery v modelařině, v základních pojmech, v metodách? Chci důkazy, fakta, citace... Toto nemůžete tvrdit. Ukažte mi jeden jediný omyl, který jsem zde udělal? Jeden jediný.

"jako byjste se neměli už co naučit"

A pořád to nechcete pochopit. Zase na čem tohle zakládáte. Kdyby se nechtěl nic naučit, proč by se vás ptal na názor a další postupy?

Je to pořád dokola. Mě u Pz III NIKDO neporadil a v ostatních tématech? Vidíte nějakou radu? A pokud ano hned za ní najdete náležitou reakci a poděkování.

Berte to jako prohlášení 10 letého kluka ze 4. třídy 8)
marty.

Příspěvekod foxbat » 26 srp 2007, 13:04

marty, předně si pořádně přečti, co jsem napsal! Nepsal jsem, že oba stejně vystupujute, ale jen o panzerfloydovi!

Ty sice vystupuješ slušně, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že je ve tvých příspěvcích citit zvýšená sebedůvěra. Důkazem toho může být i tento tvůj poslední příspěvek.

"Mezery v modelařině, v základních pojmech, v metodách? Chci důkazy, fakta, citace... Toto nemůžete tvrdit. Ukažte mi jeden jediný omyl, který jsem zde udělal? Jeden jediný."

Stačí se podívat do tvých temátů do galerie. Tam kolegové popsali dost věcí, které by chtělo zlepšit. Tam si taky hned vystartoval, že to není pravda.

Víš, ty na jednu stranu píšeš, že naše připomínky či rady vítáš, na druhou stranu ale hned namítneš, že zrovna tyto rady nepotřebuješ, že to máš zvladnuté, což mnohdy není zrovna tak pravda.

Co se věku týče, panzerfloyd rozhodně tomu co jsem naosal, odpovídá! Pokud je starší, tak se někde ve výchově stala chyba. Ty, nevim kolik ti je, ale moc ti taky nebude. Ostatně ten věk můžeš naspat, nevidím na tom nic tajného...mě je 26let.
Musel jsem to napsat!!!!

Zdeněk Pomajbík

foxbat

Příspěvekod Libor Walach » 26 srp 2007, 14:16

marty. píše:Panzerfloyd je můj kamarád. Ale nechápu jak kdokoliv z vás zde o nás může mluvit současně dohromady.

Mluvil jsem ja, na druhou stranu jak ty, tak Panzerfloyd na moje prispevky jste zacali o Honzovi Pavlikovi, takze sme si kvit.
marty. píše:A pořád to nechcete pochopit. Zase na čem tohle zakládáte. Kdyby se nechtěl nic naučit, proč by se vás ptal na názor a další postupy?

Na zaklade toho, ze na doporuceni, aby se ucil postupne a ne hned scratch interieru nebo resinovy model, dostaneme odpoved, ze jsme chytraci jak nadrazi.
A doslovne to sam pise v dalsim prispevku - já si budu modelařit podle sebe a ne že mně tady budou buzerovat nějaký modeláři a radit co mám dělat.To si nechte pro sebe.
marty. píše:Mě u Pz III NIKDO neporadil

Co radit u hotoveho modelu? Zvlast kdyz veskerou kritiku si se hned najezil, co bychom nechteli, vzdyt je to Attack a tvuj druhy tank. A kdyz ti Honza Pavlik napsal treba madla, tak si ho nakonec napadl, ze ma na kazdem tanku stejne plachty, ze ti poslal nejaky obecny text v emailu apod....
Jinak to jak se debata dal zvrhla sem necetl, ale asi ne nahodou si pak vse i fotky tanku smazal a nahradil smajliky. Docela mne to mrzi, verim ze bych se i pobavil.
Stejne jako kdyz sem si na jinem foru precetl komentar Panzerfloida na Jagdpanzer IV Adama Cervenky: Bylo by tu super v 72. Ale v 1/35 to takhle zvladne kazdy zacatecnik...
Libor Walach

PředchozíDalší

Téma uzamknuto

Zpět na Diskuse