Panzerfloyd píše:Rezín jsem sice nezkoušel ale akorát vím že se musí nejdřív odlít, nebo neco takovýho.
Tak toto ma dost odlialo!

Martin Lehel píše:Panzerfloyd píše:Rezín jsem sice nezkoušel ale akorát vím že se musí nejdřív odlít, nebo neco takovýho.
Tak toto ma dost odlialo!![]()
![]()
Panzerfloyd píše:Martin Lehel píše:Panzerfloyd píše:Rezín jsem sice nezkoušel ale akorát vím že se musí nejdřív odlít, nebo neco takovýho.
![]()
DRŽ HUBU!
Calter píše:Panzerfloyd píše:Martin Lehel píše:Panzerfloyd píše:Rezín jsem sice nezkoušel ale akorát vím že se musí nejdřív odlít, nebo neco takovýho.
![]()
DRŽ HUBU!
KLIDNISE,abys odsaď neletěl..![]()
marty. píše:Foxbat, brzdi.![]()
Pleteš dojmy s pojmy. Každý si zde daných rad váží. Jenže napsat kritiku a poradit je rozdíl.
Nediv se, když modeláři napíšeš svůj kritický názor, a jemu se to nelíbí, tak mu jako odpověd na to nemůžeš napsat "že si nenechá poradit".
Ano měl by být rád za vaše názory ale rady to všechno nejsou.
marty. píše:Panzerfloyd je můj kamarád. Ale nechápu jak kdokoliv z vás zde o nás může mluvit současně dohromady.
marty. píše:A pořád to nechcete pochopit. Zase na čem tohle zakládáte. Kdyby se nechtěl nic naučit, proč by se vás ptal na názor a další postupy?
marty. píše:Mě u Pz III NIKDO neporadil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků