Podle mě pánové se mýlíte, a to v tom, že... Trup Pipera je možné udělat třeba nový z destičky. Ale kabinka, díky tomu, že je to takový skleník, je peklo. Ani sami výrobci se sní vždy nepopasovali se ctí.
Boky kabinky nejsou úplně rovné jako prkno, jak si hodně lidí myslí. Jednak kabina kopíruje klenutí trupu, a jednak boky kabinky jsou mírně skloněné. Čelní štítek je klenutý, což možná není taková noční můra, když je dobře slícovaný s trupem. Ale představte si tu práci slícovat vršek čelního štítku s křídlem. Potom následuje horní průhledný díl, který překrývá nosníky, za kterými se plynule láme ve svém středu (podle podélné osy) a kopíruje tvar trupu. Prostě si nemyslím, že kabinka je vcelku pohodička z několika destiček. Naopak si myslím, že kabinka je nejsložitější a nejkomplikovanější část Pipera (kabinka v vpodstatě kopíruje celou příhradovou konstrukci trupu).
Já bych část kabinky (boční okna, dveře) udělal jako součást trupu, a teprve potom bych na to napasoval připravený horní díl a čelní štítek (a křídla). Už jsem takto viděl jednu stavebnici. Jen nevím, jestli to byl pětatřicetinový Piper (ani tady se výrobci boky kabinky nepovedly), a nebo čtvrtkový Štorch. Ale krásně se takhle integorvané prosklení maskovalo a stříkalo v interiéru. Také by se možná snáze dělala vnitřní konstrukce rámu (myslím trupu). Jinak to řešil třeba kanadský Hobby Craft, který celý trup udělal z průhledného plastiku. Jenže tvarově to prý nevychytal. A potom by možná stálo za to kouknout na Super Cup od Monogramu, přebalovaný Revellem. Popisované modely jsou čtvrtky.
Křídla Ti pošlu. Mě jsou nanic. A zkusím najít ty dvě stránky z Konstruktora.