ja som tu mriezku daval do stvrtkovej academy az po nalepeny sacakov, vtrepal som to tam dole cez tu dieru kde pojdu zaluzie,
a cez tu dieru aj usadzoval
farcry píše:Ahoj,
Držím palce k dokončení modelu a koukal jsem na moji SU-27 v krabici a ta má povrch bez krupice naprosto hladký.
Zatím L.
jezekm píše: Trumpeta (resp. číňani) žádné reklamace nikdy neřeší...
Navrátil píše:jezekm píše: Trumpeta (resp. číňani) žádné reklamace nikdy neřeší...
Mě Trumpeter normálně díl poslal a to jsem se přiznal, že jsem ho ztratil. Nebylo to sice druhý den, ale bylo.
ondrej píše:Obdivuji tvou vytrvalost, já už bych to dávno hodil do popelnice. Vždyť z toho původního modelu nezbylo skoro nic, všechno předěláváš.
A vypadá to dost dobře.
jezekm píše:Navrátil píše:jezekm píše: Trumpeta (resp. číňani) žádné reklamace nikdy neřeší...
Mě Trumpeter normálně díl poslal a to jsem se přiznal, že jsem ho ztratil. Nebylo to sice druhý den, ale bylo.
AHA! A kam jsi psal? Primo soudruhum do Ciny, nebo CZ distributorovi, coz je ehornet.cz?
Na strankach maji text:
24.01.2013 - Reklamace modelů
Rádi bychom Vás požádali o kontrolu obsahu balení jednotlivých modelů ihned po jejich obdržení. Reklamace chybějících rámečků a dílků přijímáme do 14ti dnů od zakoupení modelu. Na pozdější reklamace nebude brán zřetel. Děkujeme za pochopení.
Hornet, s.r.o.
Model uz doma nejaky ten mesic/rok lezel...
Uživatelé procházející toto fórum: Arest a 7 návštevníků