Vždyť to je jenom válec s křidýlkama na konci. Si to vybrušte z rámečku a křidýlka vystřihněte z plechovky od piva.
Víťa Výmola píše:Pane Šulci, ještě jednou. Já netvrdím, že máte odstín špatně. Já trvdím, že ho máte jiný než valná část modelářů, kteří pak musí řešit komplikace s tím spojené. A ty by neexistovaly, kdyby lepty byly navržené tak, aby těmto komplikacím předcházely. Netvrďte mi, že na těch panelech nevidíte součásti, které se nedají navrhnout v leptech samostatně, nebo že jsou tak malé, že by se s nimi pak nedalo pracovat. Vždyť i na tom samém leptu máte hned vedle několik samostatných páček a ventilů, které jsou stejně velké nebo menší.
Toto bych poznal i z obrázku, ale já ten lept mám. Tedy, mám starší SS501, i proto jsem nechtěl řešit odstín. Třeba je na novějších leptech lepší.
Ale když už jste mě k tomu přiměl... Tady je (ještě starší!) SS436 a zmiňovaný SS501:
Který odstín je tedy ta RAF šedozelená? Na SS436, SS501? Na loňském SS660 nebo na leptu, co vyjde příští rok? To jsou řečnické otázky. Pořád platí, že odstín máte možná +- správně, ale jsem to já, kdo musí řešit, že je jiný, než potřebuji.
Barevné lepty jsou v mnohých ohledech skvělé. Výborně se hodí třeba na složité ovládací panely moderních letadel nebo na různé výrobní štítky a podobně. Jenomže jsou i partie, kde jsou barevné lepty evidentně kontraproduktivní. Tak!
PantherG píše:Raketka jo.... ale taky záleží, v jakém by byla měřítku, že ano....
A co takhle zabrousit do "domácích vrtulníkových vod" ? Jasně, nebyl by to světový hit....ale....
vladstepanek píše:Protože se Vláďa kdysi zařek´, že techniku (svoji) už nikdy dělat nebudou.... No - “never say never”....
Uživatelé procházející toto fórum: Arest, Google [Bot], racik007 a 18 návštevníků