Ach jo...
speedyj píše:Hmm, ale označit mne za feťáka je OK, to je asi to správné vedení diskuse.![]()
No nic, raději jdu něco lepit.
Martin Černý 'Černoch' píše:Na vysvětlení, SMS od Vladimíra přišla současně. Už jsem byl rozhodnut i já sám. Může se Vám to nelibit,ale Vláďa Kafka byl ten kdo vystřelil a přestřelil první. A to za únosnou mez.
Alfovo reakci zatím trestat nebudu,ale má nakročeno,jako i další. Nechť je to ponaučení pro další hříšníky. Že se tu moc nevyjadruji neznamená že dotyčné nesleduji.
Vladimir Kafka píše:Je tady ještě nějaká další anonymní potrefená husa, co se poznala?
Hovna po sobě rozmazává Šulc (což je sice expresivní, ale celkem běžný termín, používaný když někomu ego nedovolí uznat chybu, tak se v ní radši rochní), kdy místo aby napsal, sorry, ty dekály se nám nepovedly, něco s tím uděláme (čímž by celá bouře ve sklenici vody skončila dřív, než začala), nastartuje debatu tím, že Zatřepálek si vymýšlí, pomlouvá a chce být zajímavý, načež začne poučovat, jak se nanáší dekály, kdy každý, kdo kdy dotáhl model letadla do barvy, musí zákonitě padat ze židle smíchy. Jaký pán, takový pes, takže jaký tón nastaví vůdce, tak pak pokračuje i celá anonymní klaka. Nakonec se po zadupání kritiků do země každá chyba potichu uzná a opraví - ani ty dekály nemůžou takhle nechat, to je každému jasné.
Při tom, co tu padalo, se snad musí ozvat každý soudný člověk, a taky se jich dost ozvalo (Andy, Lavi atd.). Je opravdu těžké mít jiný než "ten jediný správný názor", když je to tak do očí bijící a pokaždé stejné . Jen to holt nenapíše každý, protože někdo si řekne "nehas co tě nepálí" (což si většinou řeknu i já) a někdo zas potřebuje ceny na soutěž, reklamu apod.Kanál jako na Nymburku - kde je teď najednou klid, čím to asi bude? Asi mnou
jarda malý píše:Takže stačí napsat SMS s žádostí o ban když se mi nelíbí něčí příspěvek? V čem všem má uživatel fóra Vl.Šulc jiný možnosti než my ostatní? Holedbá se tu tïm že žádný příspěvky nemaže, to taky může? Neměl by být ban právě za to? Vím že je modelforum soukromej web, ale bude dobrý vyložit karty, ať víme i my obyčejní co a jak... "Všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější"
Jsem na tom stejně, taky prosím o BANZdenál R píše:Vladimir Kafka píše:Je tady ještě nějaká další anonymní potrefená husa, co se poznala?
Hovna po sobě rozmazává Šulc (což je sice expresivní, ale celkem běžný termín, používaný když někomu ego nedovolí uznat chybu, tak se v ní radši rochní), kdy místo aby napsal, sorry, ty dekály se nám nepovedly, něco s tím uděláme (čímž by celá bouře ve sklenici vody skončila dřív, než začala), nastartuje debatu tím, že Zatřepálek si vymýšlí, pomlouvá a chce být zajímavý, načež začne poučovat, jak se nanáší dekály, kdy každý, kdo kdy dotáhl model letadla do barvy, musí zákonitě padat ze židle smíchy. Jaký pán, takový pes, takže jaký tón nastaví vůdce, tak pak pokračuje i celá anonymní klaka. Nakonec se po zadupání kritiků do země každá chyba potichu uzná a opraví - ani ty dekály nemůžou takhle nechat, to je každému jasné.
Při tom, co tu padalo, se snad musí ozvat každý soudný člověk, a taky se jich dost ozvalo (Andy, Lavi atd.). Je opravdu těžké mít jiný než "ten jediný správný názor", když je to tak do očí bijící a pokaždé stejné . Jen to holt nenapíše každý, protože někdo si řekne "nehas co tě nepálí" (což si většinou řeknu i já) a někdo zas potřebuje ceny na soutěž, reklamu apod.Kanál jako na Nymburku - kde je teď najednou klid, čím to asi bude? Asi mnou
Vzhledem k tomu, že se s názory Vladimír Kafky zcela ztotožňuji žádám dobrovolně o udělení BANu na stejnou dobu, jako má on. Osobně se neznáme, nikdy jsme se (pokud vím) nepotkali, ale celé mě to tady vůči němu připadne jako velká srabárna.
Zároveň žádám, všechny internetový hrdiny, aby si svůj názor pamatovali až do doby, kdy jim budu schopen odpovědět
EDIT: Jo zapomněl jsem napsat, že na protest proti BANu.
Uživatelé procházející toto fórum: Honza Aznoh a 16 návštevníků