Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48885 • Stránka 1498 z 3259 • 1 ... 1495, 1496, 1497, 1498, 1499, 1500, 1501 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Jarek S. » 10 úno 2020, 18:20

Ach jo...
Přílohy
Facepalm.jpg
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod speedyj » 10 úno 2020, 18:28

Hmm, ale označit mne za feťáka je OK, to je asi to správné vedení diskuse. :lol:
No nic, raději jdu něco lepit.
speedyj

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Raptor » 10 úno 2020, 18:35

speedyj píše:Hmm, ale označit mne za feťáka je OK, to je asi to správné vedení diskuse. :lol:
No nic, raději jdu něco lepit.

Jednou dobře udat je vždycky lepší jak si třikrát povzdechnout...
Workbench: 1/48 Macchi MC.200

Obrázek
Raptor

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 10 úno 2020, 18:40

Píšete nesmysly, nic takového nedělám. V tomto vláknu není žádná cenzura, naopak. Máte tady naprostou svobodu slova, což ostatně ukazuje dění v posledních několika dnech. Na několika desítkách stránek se mě tady snažíte uštěkat a donutit k přiznání chyb, které jste si vsugerovali. Odmítáte mé argumenty, aniž byste se vůbec s předmětem sporu seznámili, papouškujete tady Zatřepálkova obvinění, aniž byste si ty obtisky sami vyzkoušeli a jeho tvrzení si ověřili.

Nechávám zde každého vyjadřovat své názory a postoje, bez ohledu, zda jsou pochvalné, neutrální či kritické. Nemažu zde vaše vulgarity, nemažu ani invektivy vůči mé osobě. Za své názory si je odpovědný každý sám, pokud je někdo vulgární či používá neférové argumenty, je to jeho věc a jeho ostuda.

Nicméně svoboda slova mé své hranice, a tou hranicí je mimo jiné snaha o umlčení oponenta jeho označováním za mého nohsleda nebo příslušníka nějaké eduardí klaky. Považuji to za neférový pokus o vyřazení názorového oponenta z diskuse. Takovému jednání se vyhněte, pokud to budete dělat, dostanete ban. Taková jsou pravidla, a pokud tady chcete diskutovat, tak ta pravidla ctěte.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Zatrepalek » 10 úno 2020, 18:54

Pánové, opravdu by jste se měli myslím poněkud mírnit. To že já i pan Šulc máme rozdílný názor na věc, a někdo se přiklání se svým názorem k jedné nebo druhé straně, přeci nemusí vést k tomu, abychom si tu vulgárně nadávali nebo dokonce vyhrožovali násilím. Prosím pokuste se toho vyvarovat.
Petr Zatrepalek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Josef Maier » 10 úno 2020, 19:10

To Petr Zatřepálek:
Ahoj Petře,
jestli máš čas zkus, prosím Tě, třeba nanést dekál - "americký výsostný znak" na kus "destičky" nastříkané oranžovou barvou, je jako třeba Bell X-1.
Zajímalo by mne, jakou barvu budou mít bílé "segmenty" vč. hvězdy.
Díky.
Pepa
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Josef Maier

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Zatrepalek » 10 úno 2020, 19:17

čas bych našel, ale musím se kouknout zda mi nějaké hvězdy ještě zbyly z RC mustanga. Pokud jo, tak pro klid duše udělám ještě test pro různá rozhraní barev jak pro dekály mustanga tak eiko.
Petr Zatrepalek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Richard Plos » 10 úno 2020, 19:43

To, co říkáme o druhých, ve skutečnosti nic o druhých neříká, ale zato říká hodně o nás samotných (není to moje myšlenka, ale dost se mi líbí). Taky si myslím, že člověk by se měl na DF vyjadřovat tak, jak by komunikoval s dotyčnými tváří v tvář. U některých si to nedovedu představit, museli by být permanentně v pracovní neschopnosti...
Richard Plos

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jarda malý » 10 úno 2020, 20:50

Martin Černý 'Černoch' píše:Na vysvětlení, SMS od Vladimíra přišla současně. Už jsem byl rozhodnut i já sám. Může se Vám to nelibit,ale Vláďa Kafka byl ten kdo vystřelil a přestřelil první. A to za únosnou mez.
Alfovo reakci zatím trestat nebudu,ale má nakročeno,jako i další. Nechť je to ponaučení pro další hříšníky. Že se tu moc nevyjadruji neznamená že dotyčné nesleduji.

Takže stačí napsat SMS s žádostí o ban když se mi nelíbí něčí příspěvek? V čem všem má uživatel fóra Vl.Šulc jiný možnosti než my ostatní? Holedbá se tu tïm že žádný příspěvky nemaže, to taky může? Neměl by být ban právě za to? Vím že je modelforum soukromej web, ale bude dobrý vyložit karty, ať víme i my obyčejní co a jak... "Všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější"
Všeliké kvaltování toliko pro hovada dobré jest.
jarda malý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PetrB » 10 úno 2020, 21:09

...já to teda chápu tak, že když mám svůj chlívek, tak si určuji pravidla já....

...jinak zlatý prciny... :nuts:
Naposledy upravil PetrB dne 10 úno 2020, 21:12, celkově upraveno 1
PetrB

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Zdenál R » 10 úno 2020, 21:12

Vladimir Kafka píše:Je tady ještě nějaká další anonymní potrefená husa, co se poznala?

Hovna po sobě rozmazává Šulc (což je sice expresivní, ale celkem běžný termín, používaný když někomu ego nedovolí uznat chybu, tak se v ní radši rochní), kdy místo aby napsal, sorry, ty dekály se nám nepovedly, něco s tím uděláme (čímž by celá bouře ve sklenici vody skončila dřív, než začala), nastartuje debatu tím, že Zatřepálek si vymýšlí, pomlouvá a chce být zajímavý, načež začne poučovat, jak se nanáší dekály, kdy každý, kdo kdy dotáhl model letadla do barvy, musí zákonitě padat ze židle smíchy. Jaký pán, takový pes, takže jaký tón nastaví vůdce, tak pak pokračuje i celá anonymní klaka. Nakonec se po zadupání kritiků do země každá chyba potichu uzná a opraví - ani ty dekály nemůžou takhle nechat, to je každému jasné.
Při tom, co tu padalo, se snad musí ozvat každý soudný člověk, a taky se jich dost ozvalo (Andy, Lavi atd.). Je opravdu těžké mít jiný než "ten jediný správný názor", když je to tak do očí bijící a pokaždé stejné . Jen to holt nenapíše každý, protože někdo si řekne "nehas co tě nepálí" (což si většinou řeknu i já) a někdo zas potřebuje ceny na soutěž, reklamu apod. :) Kanál jako na Nymburku - kde je teď najednou klid, čím to asi bude? Asi mnou ;)

Vzhledem k tomu, že se s názory Vladimír Kafky zcela ztotožňuji, žádám dobrovolně o udělení BANu na stejnou dobu, jako má on. Osobně se neznáme, nikdy jsme se (pokud vím) nepotkali, ale celé mě to tady vůči němu připadne jako velká srabárna.

Zároveň žádám, všechny internetový hrdiny, aby si svůj názor na mě, pamatovali až do doby, kdy jim budu schopen odpovědět

EDIT: Jo zapomněl jsem napsat, že na protest proti BANu.
Naposledy upravil Zdenál R dne 10 úno 2020, 21:23, celkově upraveno 4
Zdenál R

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek A » 10 úno 2020, 21:13

jarda malý píše:Takže stačí napsat SMS s žádostí o ban když se mi nelíbí něčí příspěvek? V čem všem má uživatel fóra Vl.Šulc jiný možnosti než my ostatní? Holedbá se tu tïm že žádný příspěvky nemaže, to taky může? Neměl by být ban právě za to? Vím že je modelforum soukromej web, ale bude dobrý vyložit karty, ať víme i my obyčejní co a jak... "Všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější"

To tu bylo v minulosti jasně řečeno, že moderátorem tohoto tématu je Vladimír Šulc na základě dohody s vlastníkem webu.
Radek A

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 10 úno 2020, 21:19

Radek A si pamatuje dobře. Toto téma není pod běžnou správou adminů. Zasahujeme pouze ve výjimečných případech nebo na prosbu Vládi.
ZdenálR....stane se tak na tvoji žádost v nejbližší době.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 10 úno 2020, 21:20

Zdenál R píše:
Vladimir Kafka píše:Je tady ještě nějaká další anonymní potrefená husa, co se poznala?

Hovna po sobě rozmazává Šulc (což je sice expresivní, ale celkem běžný termín, používaný když někomu ego nedovolí uznat chybu, tak se v ní radši rochní), kdy místo aby napsal, sorry, ty dekály se nám nepovedly, něco s tím uděláme (čímž by celá bouře ve sklenici vody skončila dřív, než začala), nastartuje debatu tím, že Zatřepálek si vymýšlí, pomlouvá a chce být zajímavý, načež začne poučovat, jak se nanáší dekály, kdy každý, kdo kdy dotáhl model letadla do barvy, musí zákonitě padat ze židle smíchy. Jaký pán, takový pes, takže jaký tón nastaví vůdce, tak pak pokračuje i celá anonymní klaka. Nakonec se po zadupání kritiků do země každá chyba potichu uzná a opraví - ani ty dekály nemůžou takhle nechat, to je každému jasné.
Při tom, co tu padalo, se snad musí ozvat každý soudný člověk, a taky se jich dost ozvalo (Andy, Lavi atd.). Je opravdu těžké mít jiný než "ten jediný správný názor", když je to tak do očí bijící a pokaždé stejné . Jen to holt nenapíše každý, protože někdo si řekne "nehas co tě nepálí" (což si většinou řeknu i já) a někdo zas potřebuje ceny na soutěž, reklamu apod. :) Kanál jako na Nymburku - kde je teď najednou klid, čím to asi bude? Asi mnou ;)

Vzhledem k tomu, že se s názory Vladimír Kafky zcela ztotožňuji žádám dobrovolně o udělení BANu na stejnou dobu, jako má on. Osobně se neznáme, nikdy jsme se (pokud vím) nepotkali, ale celé mě to tady vůči němu připadne jako velká srabárna.

Zároveň žádám, všechny internetový hrdiny, aby si svůj názor pamatovali až do doby, kdy jim budu schopen odpovědět

EDIT: Jo zapomněl jsem napsat, že na protest proti BANu.
Jsem na tom stejně, taky prosím o BAN
Prodám Eduardí limitky 1/48

Neumim modelařit a vím to.
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 10 úno 2020, 21:22

Patriku, tobě bych ho dal jako výstrahu za zbytečné použiti citace. :twisted:
Jarek S.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48885 • Stránka 1498 z 3259 • 1 ... 1495, 1496, 1497, 1498, 1499, 1500, 1501 ... 3259

Zpět na Diskuse