Martin Černý 'Černoch' píše:Udělejte radši do Edayie celý nový model....nad některými dotazy nezbývá jen žasnout .
A rovnou souběžně i ve 72.

Martin Černý 'Černoch' píše:Udělejte radši do Edayie celý nový model....nad některými dotazy nezbývá jen žasnout .
Karel Pilát píše:Vl.Šulc píše:hobby m píše:Vážený pane Šulci,
plánujete vytvořit verzi Bf 110F také v 1/72?
Marko
Ano, chystáme se na něj.
To je samozřejmě dobrá zpráva.Ale chystáte se jen proházet Vaše již hotové rámečky (vrtule a motory pro Bf110G se zbytkem modelu pro Bf110E) nebo skutečně uděláte pro Bf110F nové rámečky s kapotami motorů?
Abyste po tom nemusel pátrat a nevypadalo to ode mne jako chyták:
Rozdíl u modelu by měl být v tom, že verze F nemá taková ta malá sání před výfuky a má jiné zasklení budíků v bocích kapot motorů - 3 malé jako Bf110C/D/E namísto jednoho okénka u Bf110G.
Honza Marek píše:Předchozí dotaz zapadl, tak to zkouším ještě jednou. Pane Šulc, neuvažujete o vydání masek na Ju 88C-6 od ICM (1/48)? Jde mi o možnost vymaskování falešného prosklení na čmáku. Přece jenom je to plocha zakřivená ve dvou rovinách a rovné proužky jsou tak těžko použitelné.
Děkuji za odpověď.
Filip Tomči píše:Filip Tomči píše:To Vl. Šulc - Když už jsme u těch obtisků. Uvažujete u těch chystaných Spitfirů Mk.I i o markingach jiných než RAF? Například Francie, Turecko, Luftwaffe atd. Myslím, že by to bylo prodejný. A budou i verze s kanonovým křídlem Mk.Ib, Mk.IIb případně kulometné verze Mk.IIa a Mk.Va? Dík.
Jenom bych zopakoval otázku. Díky za odpověď.
PetrB píše:Dobrý den pane Šulci, už se vám dostala do hledáčku novinka od GWH Su-35 1/72? Budou na ni plechy?...zatím jste vždy na novinky GWH něco vydali (naposled F-14D).
Díky
PB
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... aVraxVwObR
Parabellum píše:Dobrý den pane Šulci, chtěl bych se zeptat, zda u plánovené Limitky Mig 19 S 1/48 budou i nové díly odstraňující největší chyby stavebnice od Trupetteru ? Největší problém jsou křídla (tlustá náběžka a špatný úhel šípu - tudíž chybné rozpětí)
Děkuji
bitner píše:Ja bych tam chtel i novy trup, kylovku, vyskovky, kokpit, kola, prekryt.
Martin Král píše:Dobrý den.
Chtěl bych se vás optat ,zda neuvažujete ještě nad nějakým přebalem F-104 1/48 . Taková verze F-104 S ASA ,by se mi moc líbila .
bitner píše:Hluboce se omlouvam vsem, jejichz jemnocitu jsem se dotknul. Vetsina se asi shodne na tom, ze ten model je blbe celej a to je tak vse, co jsem chtel svym nemistnym prispevkem vyjadrit.
Parabellum píše:To je ta Trumpeta až tak špatná ? Zatim sem slyšel pouze info jen o zásadně špatných křídlech a u PM verze i o čumáku... Tak v tom případě moc nechápu, proč Eduard chce své jméno a Limitku spojit s takovým odpadem ? Zrovna Limitky od Eduardu jsem si myslel, že jdou jasnou cestou, vezmou to nejlepší (případně udělám to nejlepší) co je na trhu a na základě toho dělám limitku. A v tomto případě , jak tak komentujete to tedy vypadá na hrozný propadák v kvalitě..
Jasně Mig 23 BN taky čeká na nový čumák, ale pak to bude OK, byť za nějakou tu kačku na vrch..
Uživatelé procházející toto fórum: Jan Poesný, Josef Steinocher, kloubm a 8 návštevníků