Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48852 • Stránka 1463 z 3257 • 1 ... 1460, 1461, 1462, 1463, 1464, 1465, 1466 ... 3257
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Jarek S. » 24 led 2020, 09:18

Martin Černý 'Černoch' píše:Udělejte radši do Edayie celý nový model....nad některými dotazy nezbývá jen žasnout . :lol:

A rovnou souběžně i ve 72. :lol: :lol:
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bitner » 24 led 2020, 09:19

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ironie
bitner

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 24 led 2020, 10:27

https://cs.wikipedia.org/wiki/Cynismus
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Zatrepalek » 24 led 2020, 10:34

#-o
Petr Zatrepalek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bitner » 24 led 2020, 10:37

Hluboce se omlouvam vsem, jejichz jemnocitu jsem se dotknul. Vetsina se asi shodne na tom, ze ten model je blbe celej a to je tak vse, co jsem chtel svym nemistnym prispevkem vyjadrit.
bitner

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Parabellum » 24 led 2020, 11:02

To je ta Trumpeta až tak špatná ? Zatim sem slyšel pouze info jen o zásadně špatných křídlech a u PM verze i o čumáku... Tak v tom případě moc nechápu, proč Eduard chce své jméno a Limitku spojit s takovým odpadem ? Zrovna Limitky od Eduardu jsem si myslel, že jdou jasnou cestou, vezmou to nejlepší (případně udělám to nejlepší) co je na trhu a na základě toho dělám limitku. A v tomto případě , jak tak komentujete to tedy vypadá na hrozný propadák v kvalitě..

Jasně Mig 23 BN taky čeká na nový čumák, ale pak to bude OK, byť za nějakou tu kačku na vrch..
Parabellum

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 24 led 2020, 11:05

Karel Pilát píše:
Vl.Šulc píše:
hobby m píše:Vážený pane Šulci,
plánujete vytvořit verzi Bf 110F také v 1/72?

Marko

Ano, chystáme se na něj.

To je samozřejmě dobrá zpráva. ;-I Ale chystáte se jen proházet Vaše již hotové rámečky (vrtule a motory pro Bf110G se zbytkem modelu pro Bf110E) nebo skutečně uděláte pro Bf110F nové rámečky s kapotami motorů?
Abyste po tom nemusel pátrat a nevypadalo to ode mne jako chyták:
Rozdíl u modelu by měl být v tom, že verze F nemá taková ta malá sání před výfuky a má jiné zasklení budíků v bocích kapot motorů - 3 malé jako Bf110C/D/E namísto jednoho okénka u Bf110G.

Ano, odlišností jsme si vědomi. Myslím, že uvedené jsou snadno řešitelné prkotinky (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 24 led 2020, 11:06

Honza Marek píše:Předchozí dotaz zapadl, tak to zkouším ještě jednou. Pane Šulc, neuvažujete o vydání masek na Ju 88C-6 od ICM (1/48)? Jde mi o možnost vymaskování falešného prosklení na čmáku. Přece jenom je to plocha zakřivená ve dvou rovinách a rovné proužky jsou tak těžko použitelné.

Děkuji za odpověď.

V plánu to nemáme, ale vydání takové masky nevylučuji.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 24 led 2020, 11:09

Filip Tomči píše:
Filip Tomči píše:To Vl. Šulc - Když už jsme u těch obtisků. Uvažujete u těch chystaných Spitfirů Mk.I i o markingach jiných než RAF? Například Francie, Turecko, Luftwaffe atd. Myslím, že by to bylo prodejný. A budou i verze s kanonovým křídlem Mk.Ib, Mk.IIb případně kulometné verze Mk.IIa a Mk.Va? Dík.

Jenom bych zopakoval otázku. Díky za odpověď.

Ano, všechny zmíněné verze náš projekt pokrývá, velmi důsledně se všemi patřičnými bouličkami, sáníčky, odfuky a podobnými kravinkami (:)

Turecké, případně irské, portugalské a nedej bože Německé Spitfiry ovšem ve výběru zbarvení nabízet nebudeme, to je podle mě práce pro nějakou obtiskovou firmu, zabývající se doplňkovými obtiskovými aršíky.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 24 led 2020, 11:10

PetrB píše:Dobrý den pane Šulci, už se vám dostala do hledáčku novinka od GWH Su-35 1/72? Budou na ni plechy?...zatím jste vždy na novinky GWH něco vydali (naposled F-14D).
Díky
PB
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... aVraxVwObR

Mám za to, že to ještě ve firmě nemáme, ale možná jsem to jen přehlédl.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 24 led 2020, 11:11

Parabellum píše:Dobrý den pane Šulci, chtěl bych se zeptat, zda u plánovené Limitky Mig 19 S 1/48 budou i nové díly odstraňující největší chyby stavebnice od Trupetteru ? Největší problém jsou křídla (tlustá náběžka a špatný úhel šípu - tudíž chybné rozpětí)

Děkuji

Ne, žádné opravné díly do tohoto modelu, stejně jako do jiných Limitek, dávat nebudeme.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 24 led 2020, 11:12

bitner píše:Ja bych tam chtel i novy trup, kylovku, vyskovky, kokpit, kola, prekryt.

Zapomněl jste na pilota (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 24 led 2020, 11:13

Martin Král píše:Dobrý den.
Chtěl bych se vás optat ,zda neuvažujete ještě nad nějakým přebalem F-104 1/48 . Taková verze F-104 S ASA ,by se mi moc líbila .

Ne, žádnou další F-104 neplánujeme.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 24 led 2020, 11:13

bitner píše:Hluboce se omlouvam vsem, jejichz jemnocitu jsem se dotknul. Vetsina se asi shodne na tom, ze ten model je blbe celej a to je tak vse, co jsem chtel svym nemistnym prispevkem vyjadrit.

Tak si ten jemnocit vem a víš kam s ním. Eduard několikrát deklaroval že chyby na převzatých stavebnicích nebude opravovat at se s tím modeláři smíří. Jak je vidět stále se najde dost nepřizpůsobivých kteří to nepochopí asi nikdy.
Stejně si tipnu že i přesto jak je celý model úplně na ko..t tak celá limitka se rozprodá dřív než si prdneš :lol:
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Vyparina » 24 led 2020, 11:15

Parabellum píše:To je ta Trumpeta až tak špatná ? Zatim sem slyšel pouze info jen o zásadně špatných křídlech a u PM verze i o čumáku... Tak v tom případě moc nechápu, proč Eduard chce své jméno a Limitku spojit s takovým odpadem ? Zrovna Limitky od Eduardu jsem si myslel, že jdou jasnou cestou, vezmou to nejlepší (případně udělám to nejlepší) co je na trhu a na základě toho dělám limitku. A v tomto případě , jak tak komentujete to tedy vypadá na hrozný propadák v kvalitě..

Jasně Mig 23 BN taky čeká na nový čumák, ale pak to bude OK, byť za nějakou tu kačku na vrch..

Kolego,
dané měřítko nestavím, ale není zrovna MiG-19 v daném měřítku to nejlepší, co je momentálně k dispizici na trhu?? Nebo je jiná firma, která MiG-19 dělá lépe??
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským,
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Michal Vyparina

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48852 • Stránka 1463 z 3257 • 1 ... 1460, 1461, 1462, 1463, 1464, 1465, 1466 ... 3257

Zpět na Diskuse