EDIT: jo, podle toho horního to jde.
Naposledy upravil jenda58 dne 15 led 2020, 22:33, celkově upraveno 1
shark píše:https://www.eduard.com/out/media/distri ... 0-03cz.pdf
Bezva, žebrat o kompresory na B-17 (pravda, od Monogramu) se chystám už nějaký čas.
Dezertní baby paráda!
A Mustangy taky. Navíc mám obtisky na vydané stroje několikrát i od jiných výrobců, takže když se přetrhnou nebo srolují, nevadí...
wvnb píše:Petr Zatrepalek píše:Vl.Šulc píše:Jestli to nebude ukázka konfliktu mezi novými věcmi a starými návyky. Já jsem s těmi obtisky hodně experimentoval, mimo jiné kvůli potenciální křehkost nebo riziku přetržení, a přetrhnout je zase tak snadné není.
Nechám Vám poslat pár aršíků na trénink.
Díky nemusíte, myslím že stavbou Ozingy a Eiko pro p. Zdiarského mám natrénováno dostatečně, abych si udělal jasno
Ty bláho, to jsou reakce jako kdyby o dekály vůbec nešlo.
Vl.Šulc píše:To jste dělal pro nás, pane Zatřepálku?
onysx píše:Pane Šulci neuvažovali jste o wet transferech místo klasiky obtisků? Neznám finanční ani výrobní náročnost jen se ptám. Zatím jsem neměl tu čest s úplně novýma obtiskama ale v podstatě jsem s kvalitou předešlých spokojený.
Renda píše:Vždy jsem si myslel, že nanášení obtisků patří mezi základní dovednosti při stavbě modelů.
Renda píše:Já používám postup přesně jako K. Nademlejnský na jedné z předchozích stran a nemám problém.
Nanáším obtisky i jiných dalších výrobců a chce to jen vyzkoušet někde bokem, jak s konkrétním produktem pracovat a je to.
A nemusí se zde sálodlouze na několika stranách debatovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků