Vlastně to bylo moje první setkání s letouny tohoto výrobce, takže jsem byl docela zvědavý na pověstnou a tolikrát vychvalovanou japonskou kvalitu. Jakožto notorický „eduardista“ zvyklý na krabice napěchované rámečky se součástkami, po jejichž kompletaci nám toho většinou ještě spousta zbyde, jsem byl zpočátku dost rozpačitý z napohled malého počtu dílů. Až mě napadlo, že jsem naletěl. Tohle že je kompletní osmačtyřicetina

Při nástřiku barev jsem si poprvé vyzkoušel techniku zvanou preshading a musím uznat, že jsem s výsledkem víc než spokojen – hlavně na spodních světlých plochách se mi konečně podařilo dosáhnout kýženého efektu „rozpliznutí“ okolo spár a panelů. Kamuflážní pole nastříkaná barvami z výše zmíněné sady GS byla vymaskována pomocí „gumových hadů“ a maskolu. Obtisků není moc, ale i tak zabralo jejich nanesení téměř celé nedělní odpoledne. K nim, tedy obtiskům mám zároveň jedinou výhradu. Navzdory intenzivnímu vystavení působení "zázračných vodiček" a opakovaného vtlačování do spár se mi nepodařilo přinutit je ke kopírování rytí. Pak už jen klasický wasch (olej + ZIPPO benzín), nějaké ty odřeniny zesvětlenými kamuflážními odstíny a místy tupování "ocelovou" VALLEJO.