Petr Sváda píše:Ahoj,
skvělá předloha. Jaká bude kamufláž?
Samosseto píše:Začal jsem "vysvobozovat" základní díly...
Samosseto píše:Petr Sváda píše:Ahoj,
skvělá předloha. Jaká bude kamufláž?
Ahoj Petře, bude to právě ta stopětka, na které jsem pochopil, co obnáší létání a navíc nejstarší létající Trenér na světě - moje milovaná OK-DVG alias UC-38, vyrobená jako Zlín Z-26 Trenér v srpnu 1950 jako třicátý osmý vyrobený Trenér včetně prototypu.
Samosseto píše:...OK-DVG alias UC-38, vyrobená jako Zlín Z-26 Trenér v srpnu 1950 jako třicátý osmý vyrobený Trenér včetně prototypu.
Pavel Klouček píše:Tady bych si dovolil odporovat. Prototyp s imatrikulací OK-COA má uváděno v.č. 1, stejně jako první sériový kus létající jako OK-FRU. První série nesla výrobní čísla 1 až 13 a následovaly další kusy s výrobním číslem 501 a dál. OK-DVG je v.č. 525, jedná se tedy o třicátý osmý sériový kus a třicátý devátý včetně prototypu (pokud tedy nedošlo k přestavbě prototypu na ten OK-FRU).
Pavel Klouček píše:No to že souběžně existovaly dvě registrace téhož letounu byla zcela běžná praxe. Tyhle neexistující registrace pak byly rušeny při hromadných čistkách rejstříku od roku 1957, takže z toho se na nic usuzovat nedá. Trenéry výrobních čísel 504, 505 a 510 samozřejmě existovaly a létaly, pouze se (stejně jako například 516, 533, 538, 539 a další) nedožily přeřazení od armády k aeroklubu. Osud 504 neznám, ale 505 skončila smrťákem v roce 1952 a 510 létající s označením UC-23 měl dvě nehody v roce 1951 a 1954, druhou zřejmě už nerozchodil.
Pavel Klouček píše:To bude tím, že ti tam chybí v.č. 13 (OLZ č. 2370, OK-DMJ).
Zpět na 100 let československého letectví
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků