Osobné se u tebe asi budu inspirovat k nalepení vzpěr před nástřikem u své Avie B.534 - tak jsem zvědav, kolikrát je utrhnu

David Hényk píše:A to zase ne, já nevím nic o tom, že by jsi něco slíbil slepit, takže se ptám čistě ze zájmu. Cobru jsem koupil na Edayi od SH, zdá se mi lepší detaily a vybavením. Tvary asi bude lepší ta AZ.
ujík píše:David Hényk píše: Dneska jsme dokonce vytáhl na světlo rozestavěný Létající soudek od SH. Ale ten bude spíš taky jen do počtu, dával jsem to do kupy před třemi roky a už jen napojování rytí vypadá děsně, a přetmelovat se mi to moc nechce. A další a další věci. To je prostě úděl temelínů, co člověku stačilo před lety, dneska nestačí
Vladimir Kafka píše:tak dobry, tak uz jsem tam, kde jsem moh bejt 24 hodin zpatky, kdybych nebyl barvoslepej
Olda Homola píše:Vladimir Kafka píše:tak dobry, tak uz jsem tam, kde jsem moh bejt 24 hodin zpatky, kdybych nebyl barvoslepej
Zdravím,
protože zápasím se svým prvním zkušebním dvouplošníkem a technologií vyplétání, s dovolením se optám na další postup,zejména v souvislosti s výplety.
Budete si předchystávat lanka do horního křídla, přilepíte horní křídlo a dokompletujete uchycení lanek na spodním křídle/turpu nebo na to máte jinou metodu?
A dekály až nakonec nebo nejdříve odekálovat a pak lepit horní křídlo?
díky předem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků