Máš to pekné. Aký priemer má to kolečko na nytovanie v 1/72 a ako sa ti nytoval trup? Všetci čo majú s nytovaním skúsenosti tvrdia že onytovať trup je problém.
Miloš V píše:Interiér jsem stříknul, namaloval detaily a lehce naolejoval. Dnes to slepím dohomady......
Našel jsem fotku v letu celé skupiny a na ni ten reflektor není vidět.... V Maru mechnicu je kresba s namalovaným reflektorem.....
David Michalko píše:Máš to pekné. Aký priemer má to kolečko na nytovanie v 1/72 a ako sa ti nytoval trup? Všetci čo majú s nytovaním skúsenosti tvrdia že onytovať trup je problém.
Torju píše:Miloš V píše:Interiér jsem stříknul, namaloval detaily a lehce naolejoval. Dnes to slepím dohomady......
Našel jsem fotku v letu celé skupiny a na ni ten reflektor není vidět.... V Maru mechnicu je kresba s namalovaným reflektorem.....
Předpokládám, že je to fotka zachycující formaci strojů 50. sentai z roku 1941 při přezbrojování? Na ní opravdu není mnoho vidět. Kamo je však z roku I/1943, že by stroj tak dlouho vydržel? Ono je to, ale stejnak fuk, takový detail. Nezapomeň pak uvést čísla použitých barev. Dík
Jan Pavlík píše:Máš to hezký..mám starou Hasegawu, tak o tom uvažuji také. Zbouchal bych to jen z krabice podle plánku včetně kamo, jen se v tom moc nevyznám.![]()
Cos koupil za lepty? Dělá se jen kokpit, nějakej zoom, nepotřebuju žádnou plachtu z leptama. Dík.
Jan Pavlík píše:Díky za info...nevim co ještě vytáhnu ze skříně za kostlivce. Oscara jsem dostal k 30 narozeninám...to už je let tomu nazad..![]()
Mám tam tady do tématu krom Oscara ještě Tony a dvě Zera...tak na něco z nich dojde řada. Nějaký materiály a lepty mám jen na Tonyho. Na ostatní budu muset shánět, kupovat a půjčovat si. Nevim jak vše stihnu sehnat než odjedu na loď. Uvidíme.
Jan Pavlík píše:Bohužel ted mám i práci kolem baráku, zahrada, bazén...takový ty blbosti, když je hezky.
Jan Pavlík píše:Děkuju za nabídku...já si to chci vzít do práce a tam na tom dělat, doma mám rozděláno asi 16 modelů, na kterých postupně makám. Bohužel ted mám i práci kolem baráku, zahrada, bazén...takový ty blbosti, když je hezky.
Jan Pavlík píše:Ted si jdu půjčit nějaké podklady a zkusim něco vymyslet...![]()
Miloši ještě chatičku...stačí třípodlažní barák...![]()
Michale, s rodinou a vřískajícíma dětma to votrava rozhodně je...,ale s kamarády to je jiné kafe...
Zpět na Válka v Pacifiku 1941-1943
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků