Milan Holzapfel píše:Obávám se, že fotografie DU-N z pravé strany neexistuje nebo není známa. Můj osobní názor je, že na pravé straně byl kód spíše DU-N než N-DU, ale potvrdit to nemohu.
Milan Holzapfel píše:Samozřejmě to nemohu tvrdit kategoricky, ale já takovou neznám, takže nejspíš ne.
cheers píše:Tak pane kolego, já se kvůli tomu Vašemu Spifiru dokonce přihlásil, abych mohl poblahopřát.
Ten Váš kousek je velmi inspirativní a atraktivně a dobře nafocený. Jeden z nejlepších Spitů, co jsem viděl.
Za sebe - a předesílám, že nechci hledat mouchy - bych pár drobností k řešení ještě viděl. Jednak se mi zdá povrch trochu víc jednolitě matný, než by mohl být. Mimo ten kužel a úhel podvozku mě praštily do očí /naopak/ lesklé pneu.
Vůbec se mi nelíbí povrch krytu motoru - nýtování - to ale není Vaše věc - na fotkách to působí až rušivě a ani sám nevím, co s tím. Jinde mi to nevadí. Poslední věc - československá kokarda pod kabinou se Eduardům moc nepovedla a tu nedokonalost by byla škoda ještě neopravit.
Je to jednoduše řečeno nádherný model, obdivuji Váš cit pro ušpinění.![]()
Cheers!
Milan Holzapfel píše:Obávám se, že fotografie DU-N z pravé strany neexistuje nebo není známa. Můj osobní názor je, že na pravé straně byl kód spíše DU-N než N-DU, ale potvrdit to nemohu.
Uživatelé procházející toto fórum: Radek Papežík a 6 návštevníků