vths píše:... Líbí se mi, že dokážeš i takovou nádheru předělat, když se Ti moc nezamlouvá. S tím mám problémy, i když ten díl zrovna za moc nestojí.
Někdy je ta předělávka nutná, abych mohla dopasovat další díly, a nebo aby to víc odpovídalo reálu. Pokud chybu odhalím včas, tak se to vesměs ještě dá napravit bez poškození modelu. Když si nejsem s něčím jistá, tak to lepím jen bodově na zkoušku, abych to mohla ještě změnit. Chybí mi v mnoha případech zkušenosti nebo kvalitní podklady, podle nichž bych mohla díly vytvořit přesněji. Holt, stále je co zlepšovat a učit se.

MAT píše:....Doris, já vždycky když se podívám na Tvoji preciznost a pak na můj model tak přesně vidím jak se liší profík od amatéra![]()
![]()
Jsi zbytečně skromný. Po tom, co jsem viděla Tvou Perličku a hlavně tu nádhernou práci na nábytku, tak před Tvým uměním hluboce smekám!

Před časem jsem slíbila, že udělám video, jak vyrábím úvazové kolíky (belaying pins). Přikládám odkaz na Youtube, kde jsem svůj postup zdokumentovala a jak je uvedeno výše, používám i zde pouze prosté náčiní. Vlastně krom frézky nic jiného nemám, přesto jemné úvazové kolíky se mi lépe dělají ručně:
http://www.youtube.com/watch?v=DqJr210gExM
Doris
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.