Ono těch důvodů, proč mívám občas výkyvy a některé modely jsem vzdala, je více. Nejsou to jen ty chybějící znalosti k dosažení realističtějšího výsledku, ale dost se na tom všem podepisuje i mé zhoršující se zdraví, s nímž už přes dva roky bojuji. Navíc mi práci znechutilo pár lidí (ne z tohoto DF ale odjinud), jejichž přisprostlé SZ nebo emaily mne měly přinutit k ukončení prezentace. Zároveň jsem obdržela i emaily, kde mi bylo řečeno, že mám mnoho věcí udělaných chybně a že bych je neměla na DF prezentovat jako korektní provedení a tímto mást ostatní lidi. Kvůli tomu jsem skončila třeba s prezentací RW.
Zvažovala jsem, co bude dál, a rozhodla jsem se, že s RC a dalšími modely plachetnic budu pokračovat jako s "volnou stavbou", kde budu v rámci svých možností a dostupných podkladů stavět plachetnice hlavně s ohledem na kvalitu řemeslného provedení a působivý vzhled.
MAT píše:No to vážně zírám !!!![]()
![]()
Sakra kde jsem se flákal, když pánbůh rozdavál ženský, který se hrabou v autech !!!!
To jsem asi vážně něco pos...l
![]()
Ne vážně - fakt dobrý - koukám, že jsi dost všestranná. Tak Ti držím palečky a věřím, že se k těm lodičkám ještě někdy vrátíš - ono by to bylo škoda nechat to nedodělané vzhledem k tomu obrovskému úsilí a množství času, co to stálo.
Mno, manžel mi už málem zabavil nářadí, páč ho často po návratu z práce čekal šok v podobě totálně rozmontovaného auta....

Doris
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.