komisař píše:Vypadá to fantasticky, skoro si říkám - nekaz to válečným výjevem. Dej k břízce jednu dvě srnky a hotovo. Konečně bude k vidění krásné civilní dioráma.![]()
(tak a teď budu za to "rouhání" zastřelen před nastoupenou jednotkou stavitelů diorámat)
Hammer píše:Jednou srnky, podruhé průzkumníci, potřetí i srnky i průzkumníci, tři diošky v jednom...![]()
![]()

No a teď už vážně

poslední dobou nebylo moc času

Bílé větve jsem utlumil vallejovkama - umbra pálená a černá (aby to bylo hodně tmavé, ale ne úplně černé). Hodně naředěnou barvou jsem to přešmrdlal. Je tedy trochu utlumeno, ale na úplných sto procent to nepomohlo. Nejspíš to vypadá divně, protože jsou ty drátky a větve relativně dost tlusté. Ještě nad tím budu muset podumat a něco s tím vymyslet. Nejspíš utlumím ještě více (jen místy?)

Jakub Skolil píše:Přiznám se, že nejsem moc přítel foliáží, ale ta bříza vypadá opravdu naprosto perfektně. Asi to budu muset taky vyzkoušet...
Jinak celková kompozice diorámy se mi moc líbí. Těším se, až to budu moc prozkoumat někde na soutěži do všech detailů.
Ahoj Jakub
No jo, jak já pořád říkám, na těch fotkách to vypadá líp než v reálu

Přikládám foto,
díky moc za kladné ohlasy, komentáře a rady

A držte mi palce.
"Ach ano, pouhá pěchota - ubozí žebráci." Plautus Titus Maccius
....................
Jsem člověk, který si rád nechá poradit, i když to nejdřív stejně zkouší po svém.
....................
Jsem člověk, který si rád nechá poradit, i když to nejdřív stejně zkouší po svém.