Petr Ladman píše:Tak to se ti velice omlouvám, mé staré oko to nerozeznalo, bral jsem podle toho žlutého pruhu......fakt promiň...ale i tak si stojím za tím, že model je skvělej....
Není třeba se omlouvat, já se vůbec nezlobím, jen jsem chtěl vědět, co jsem udělal špatně, jinak to příště pokazím zas. A zrovna z těch pruhů jsem měl docela radost, když se to po obroušení a novém nastříkání stříbrné konečně povedlo. Stačí se tady v galerii podívat nahoru nebo dolů kamkoli, aby bylo vidět, že model skvělej není a nedělám si iluze, že bych se té kvalitě někdy přiblížil, ale myslím, že je v mých silách ještě dost zlepšit, tak uvítám každou radu.
Pup píše:Pěkná.![]()
Něco bych udělal ještě s tím rámováním kabiny.
Příště se vyvaruj používat maskování páskou na stříbrnou... ...Tenhle modýlek ti fakt závidím,mám pro Kovozávody slabost a tohle by pro mne byla velká výzva.Kdyby se tak našel nějaký dárce,výskal bych blahem.
Jo, s kabinou bych ještě něco udělal, ale to je zatím spousta práce s nejistým výsledkem, teď je ve vitrínce a je tam spokojená nevypadá tam úplně zle, aspoň se vzdáleně podobá letadlu. Možná až koupím a dodělám ty obtisky dva (tři), že s tím tu kabinu vezmu. Rozhodně ji tak nechci napořád.
Maskování jsem napodruhé dělal taky tak, pásku nalepil na stříbrně nastříkanou desku (to jsem snad i četl někde tady) a protože ještě pořád moc lepila tak ještě několikrát na ruku. Pak nelepila skoro vůbec a i tak se pár kousků stříbrné slouplo.
Modýlek není třeba závidět, občas se sehnat dá

Naposledy upravil olouch dne 09 čer 2015, 02:30, celkově upraveno 1