Tak to Ondro koukám jako puk..! Jeden tu pár dní není a tady je uděláno práce..! Jde Ti to moc hezky.. Ohledně těch zásobníků na Lewise.: Kdybys raději postavil některého z "tourerů" tak máš po starostech, budeš mít neokoukanej model a nervy v těchto vedrech budou nedotčený..
Tím bych si sice ušetřil práci na kulometech, ale celkově vzato by to byla poměrně komplexní přestavba.
A musel bych urvat vnitřní konstrukci v zadní části kokpitu, kterou už mám hotovou. O přístrojovce nemluvě...
Takže zůstanu u dosavadní strategie stavět letadla slavných es (minulý týden jsem dodělal seznam jednotlivých typů s přiřazenými piloty), to by v tom byl čert, abych tu vitrínu nezaplnil.
Tááák, a už jsem v koncích. Poprosím vás o radu ohledně prostoru pozorovatele.
Podle WNW návodu nebyla podlaha jen dřevěná, ale byla na ní položená nějaká rohož, nebo co (aby pozorovateli na dřevě nepodjížděly nohy, když se oháněl Lewisem??).
Takže otázka: - co to bylo za materiál (tzn. z čeho to mám vyrobit a jak nabarvit)? - byl to standard na všech letounech?
..v jednom muzeálním kousku je takováhle jutová rohožka. Nemyslím si, že by to bylo pravděpodobné i na bojových strojích. Tyhle rohožky toho moc nevydrží (jsou lidi co to mívají i před vchodovými dveřmi). Kromě toho by se pod ní držel čurbes, bláto, prach a já nevím co ještě. Když by to pilot při přistání položil na hřbet, tak by mu za takovou "mňamku" střelec asi rozbil kušnu...
Přílohy
Naposledy upravil zdesko dne 21 srp 2012, 19:05, celkově upraveno 1