Abych taky něco pochválil. Mico a jeho Yamaha YZR-M1 ´09 s Kawasaki se setem od TS (černé lesklé podložky), klobouk dolů, to byla paráda. Yamaha v barvách Spidermana...tak na tom jsem mohl oči nechat, potvrdí Honza Kozina, strávili jsme tam docela dost času nad debatou, moc pěkný nápad jak zvýraznit ten článkovitej řetěz a na mě ty dekály působili perfektně, povedeně. Další co mě dostalo byla Kawasaki ZX-14 v zelené metalíze...hoši maďarský jsou šikovný, vynalézaví a tohle se fakt povedlo. Barva od Zera udělala své a ten lak byl dokonalej. Oceňuju tu zadní SPZtku, z tý jsem úplně šílel. Nesmím opomenout ani tu zaprášenou orezlou Vespu na které se zabydlel pavouk, protože ta byla fakt povedená. Nebo ta Laguna Seca, jo, byly tam nepatrné odlišnosti, ale jinak fakt pěkně postavená, lak byl taktéž povedenej, měl jsem tu čest hovořit s autorem a při loučení jsem mu nazančil palec nahoru, zasloužil si to.
Jak tak koukám, tak spíše chválím než kritizuju, aby také ne...byly tam fakt perfektní kousky. Moc příjemné bylo setkání s Micem a debata v lámané angličtině na obou stranách (přiznávám, spíše mluvím německy noooo), jen je mi líto, že jsem se po vyhlášení nerozloučil, byl to docela fofr. Jsem rád za setkání s Antoniem a také jsem měl tu čest při balení zahlédnout a pozdravit autora toho Indiána.
Velký dík patří klukům z KPM Kaznějov za super atmosféru jak při cestě, tak při pobytu. Fakt super!!!
Rozestavěno:Honda Double
Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE