Jasný, já to netisknu a tak mě tenhle problém nenapadnul. Každopáně v textové podobě jsem to měl původně také a o moc lepší to nebylo. Docela špatně se mi v tom hledá a taky je to roztahané na velký počet stran. V tom se mi zdá graf přehlednější.
Co se týče skresů, dávám přednost této formě..
Torong píše:Raptore já se nebavím o nasazení pluku. Vysazení na padácích? v horách? pak se nedivím, že spotřeba vojáků u VDV byla tak velká.
Torong píše:"Týden se plantat někde v horách" může být docela užitečné...Nezapomeň, že abys mohl rychle a tvrdě zaútočit vrtulníky, musíš cíl nejdřív najít a to znamená strávit v terénu dlouhou dobu a hledat. A k tomu potřebuješ dopravní prostředek. Potřebuje sice krmení, ale zase míň, než UAZ benzínu. Umí chodit potichu, nepotřebuje cestu a jako bonus umí v noci hlídat. Samozřejmě, že jestliže bys zkoušel to co Poláci v 39 tak by to dopadlo blbě.
Torong píše:Taky je jasné, že pokud Rusové v hindech narazili na karavanu koní tak z nich moc nezbylo. Ale myslím, že to tehdy většinou bylo spíš opačně: Mudžáhedíni na koních si vyčíhali ruskou kolonu, vyjeli na hřebeny do míst kde by se bez koní těžko dostali a pomocí RPG, DŠK a předem položených min udělali z kolony hromadu šrotu. No a než stihly přiletět hindy tak na těch koních zase zmizeli.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků