Karel Pilát píše:1/ nevedu si statistiku - 60 až 80?
2/ 12
3/ ano
4/ šedou
5/ ne
6/ ano, mám na to manželku (dřív ne)
7/ to si nepamatuju, byl jsem malej, jen vzpomínám, že jsem blinkal
8/ samozřejmě, ale on dělá, že nás nezná, tak ho musím zastupovat já ...
Co jsem vyhrál?
Kalousek Petr píše:Když se objevilo téma s " plným kitníkem " , nikdo traumaty netrpěl - zajímavý...Tohle téma je v podstatě totéž
...No a jestli Flogger u tohoto tématu založil hodnocení , mohlo být založeno i u tématu výše zmíněného - byla by reakce podobná ? Existuje dle mého názoru na Foru daleko víc pitomějších témat , která navíc nemají s modelařinou nic společného - ale
nemají hodnocení , kterého se nepokojenci tak jako tak nemusí účastnit , včetně celého neoblíbeného tématu
...
V tomto tématu navrhuju dát k modelům ( hlavně méně známým ) stručné reference k jejich kvalitě - aby to nebylo jen o chlubení.
Takže Avro Vulcan 1:72 Airfix , kupujeme hlavně kvůli typu s vědomím , že to není stavebnice typu Tamigawa . Obtisky jsou pouze na XH558 slušný kvality , výlisky jsou s dost hrubým rytím + - více i jemněji provedeným - z r.1983 . Bude asi nutné použít Foody na sacáky i trysky , nebo koupit sadu ..Milovníci typu jiný výběr nemají - zatím ...
Jarek S. píše:Kalousek Petr píše:Když se objevilo téma s " plným kitníkem " , nikdo traumaty netrpěl - zajímavý...Tohle téma je v podstatě totéž
...No a jestli Flogger u tohoto tématu založil hodnocení , mohlo být založeno i u tématu výše zmíněného - byla by reakce podobná ? Existuje dle mého názoru na Foru daleko víc pitomějších témat , která navíc nemají s modelařinou nic společného - ale
nemají hodnocení , kterého se nepokojenci tak jako tak nemusí účastnit , včetně celého neoblíbeného tématu
...
V tomto tématu navrhuju dát k modelům ( hlavně méně známým ) stručné reference k jejich kvalitě - aby to nebylo jen o chlubení.
Takže Avro Vulcan 1:72 Airfix , kupujeme hlavně kvůli typu s vědomím , že to není stavebnice typu Tamigawa . Obtisky jsou pouze na XH558 slušný kvality , výlisky jsou s dost hrubým rytím + - více i jemněji provedeným - z r.1983 . Bude asi nutné použít Foody na sacáky i trysky , nebo koupit sadu ..Milovníci typu jiný výběr nemají - zatím ...
Na prezentaci stavebnic je tu modelweb...není podminkou,že je nutno tam dávat jen nové stavebnice..
alf píše:Já myslím že na prezentaci zakoupených modelů nebo pomůcek je tady sekce rozestavěno, případně galerie. Tam se můžu pokochat, sledovat stavby kolegů a udělat si obrázek o kvalitě stavebnice.
Jinak- ještě jsem neviděl modeláře který by neměl radost z nového modelu. Rád je pochopitelně z nové piksly každý, jen nějak silně pochybuju o tom, že to zajímá i ostatní.
Co se týče téma kitníky- je to trochu o něčem jiném. Tam si člověk udělá o kolegovi obrázek jak velký je šílenec, na co se zaměřuje atd. Navíc kopec stavebnic pohladí oko nejednoho modeláře.
Já prostě nevěřím že někoho opravdu zajímá že modelář xy si donesl domů model xy.
Za chvíli to tady bude samá anketa.
Jen tak mě napadá, že bych si měl taky založit něco co tu po mě zůstane. Co takhle:
1/ kolik jste už postavili modelů?
2/ kolik máte rozestavěných modelů?
3/ líbí se vám dvouplošníky?
4/ jakou barvu plastu preferujete?
5/ máte rádi krabičky s bočním otvíráním?
6/ snídáte?
7/ v jakém letadle/ vrtulníky jste se někdy povozili?
8/ věříte na ježíška?
K tomu si pochopitelně nabouchám hlasování. Všechny tyhle topicy pak budou mít jedno společné. Příspěvek bude zajímat tak maximálně jeho pisatele a možná 0,01% uživatelů fóra.
No ale- hlavně že tu po mně něco zbude.
Zpět na Volný pokec (Subject free)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků