Tak páni zase niečo z mojej produkcie. S výsledkom nie som moc spokojný čakal som viac . Čo sa týka modelov sú to čisté krabičky + nejaké drôtiky. MAC bol v pohode, ale ten short run od AMC bolo ťažší oriešok,málokedy sa našli dva kúsky,ktoré by k sebe pasovali tak,akoby boli naozaj s jednej stavebnice. Trošku preháńam ale návod naozaj kázal niekedy použiť diely,ktoré v krabici neboli,prípadne naopak použiť diely,ktoré na model nepatrili. Makro trochu vytiahlo detaly ,ktoré inak nie je vidieť.Foto pod umelým svetlo,keďže vonku prší
AMC :
Pre porovnanie veľkosti
Naposledy upravil Fachman dne 23 pro 2010, 13:28, celkově upraveno 1
Pochvala za to, žes to dal vůbec dohromady a je to koukatelný. Tady bych šel cestou Profiline, jsou lepší než Mac. U klasického kýblvágna použiju čumák Profiline a korbu Mac. Doporučuji ještě nová kola TaT, jsou super a dělají několik vzorků. Fotky modelů mám na webu nebo zde někde v Galerii.
Díky Honzo, veru nebola to už skladačka ako napr. revell,či drag. Profiline je síce podla foto o hodne lepši,ale aj ťažšie zohnatelný a asi aj drahší. Ten MAC som kúpil v zľave za nejakých 7,9 e a tomu AMC som neodolal,keď som videl,že je to afrikánec. Kolesa sú asi najväčšia slabina oboch modelov,ale aj mnoho iných detailov,by potrebovalo zjemniť (napr štít kanónu)
Určite ho dokonči Michal, nie je to síce ideálna stavebnica,ale určite sa oplatí ju dotiahnuť do konca . Je to pekný drobec. Budem sa tešiť na tvoje foto v galérii