Tak dark dirt doma nemám ale na black si nestužuju...to jsi mě pochopil asi špatně inač používám na vytažení spár klidně i tužku na řasy co jsem vzal segře Dobře to kryje....
mám povrch dělaný dvěma Humbrolkama, jedna lesk a druha mat...myslite že to lesklym lakem sjednotim aby se to lesklo stejně? popř. jak udělat aby se ta leskla neleskla...třeba jí smichat s něčím nebo aby se ta matna leskla hned od začatku...
No zkušenosti nemám, ale myslím si že MiG je většinou olejovka, takže ta bude výraznější, ale taky podle toho jako jí naředíš. Oproti tomu ale HGW nesmrdí, moc nešpiní, není nutné jej ředit...
Tak mě na letadla stačí, nedávno jsem tím vytahoval rýhy na trupu La-7, a bylo to vidět tak akorát i po jednom nanesení. Je pravda že opravdu hodně teče ale podle mě "špiní" dost. Lak pod wash byl taky HGW Gloss
Chlapi neviete niekto kde by som na Slovensku zohnal Promodeller wash - Black? googlim googlim ale neviem nájst žiadnu stránku, žiaden eshop kde by ho mali. Počul som že vraj je velmi dobrý a že sa sním velmi dobre pracuje, tak ho chcem vyskúšať.
Dawnloader píše:Alebo neviete aj niejakú prípadne zahraničnú stránku kde by som to za dobré nízke poštovné vedel objednať na Slovensko ?
Ja som ho v pohode kupil v Kosiciach v predajni Svet modelov. Nemaju ho na viditelnom mieste, ale ked som sa pytal, ci nemaju wash, resp nieco take, tak mi priniesli krabicu plnu tychto washov. Kupil som cierny, ale zeby to bol zazrak . Mal niekolko druhov, ci to este ma netusim, ale kupoval som to cca pred pol rokom. A inak valka to ma tiez napriklad.
Hmm, skúsim tam zabehnúť Dík viem, že valka.cz ich má ale počul som velmi vela názorov že to čo sa objedná príde o rok ak vôbec príde, tak neviem čo si mám otom myslieť
Máte nědko zkušenosti z lakama od HGW, jsou kvalitní? Jaký je rozdíl mezi Fine Clear Matt (matný lak), Fine Clear Gloss (lesklý lak) a Fine Clear Gloss - Polyurethan (extremně odolný lesklý lak), Fine Clear Matt - Polyurethan (extremně odolný matný lak) Předem díky za odpověď.