Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG píše:Když se vám nelíbí,tak se naň nedívejte...já se na tu hrůzu taky nedívám..ale do "Drsňáka" bude dobrý...... . . snad
novis píše:PantherG píše:Když se vám nelíbí,tak se naň nedívejte...já se na tu hrůzu taky nedívám..ale do "Drsňáka" bude dobrý...... . . snad
Já ti dám drsňáka![]()
, aby jsi pak neletěl za ním
![]()
marek319th píše:PantherG píše:No...teda Marek.....to by mohla byť aj zaujímavá "choreografia" vystúpenia....![]()
Tak čo? Zrobíš to ako model,alebo iba ako obrázok_? Čistý výkres možem dodať obratom...
Vasku...to teda mohlo...![]()
inak mna take cosi napadlo uz pred par rokmi ked som drzal v ruke X-35 revellacku...to by bola tiez zaujimava choreogravia, aj ked som to nakoniec postavil v origo kamuflazi pamatam sa, ze castokrat som ho drzal v ruke a skusal co by to lietadlo dokazalo...napr. na airshow vzlet priamo pred divakmi z drahy s niekolkometrovymi rozostupmi medzi strojmi, tanec 2-4 strojov v kruhu, spolocna klanacka divakom na konci atd...no bol som vtedy decko este![]()
Ako model asi ne, aj ten obrazok by mi chvilu potrval kedze neni teraz moc casu na lepenie. Navyse doma nemam ani stavebnicu Poga a asi by som skor dal tu trikoloru F-35...ale zevraj u "ujikovcov" sa nieco chysta![]()
PantherG píše:Tak holt jsem šneka nedodělal..se nezblázním...![]()
A spáry jsem protáhnul tužkou.... a co..stejně je to dobré sotva děckám na pískoviště.....pro mě už tenhle kus plastu neexistuje. Leda jako lapač prachu...
ujík píše:PantherG píše:Tak holt jsem šneka nedodělal..se nezblázním...![]()
A spáry jsem protáhnul tužkou.... a co..stejně je to dobré sotva děckám na pískoviště.....pro mě už tenhle kus plastu neexistuje. Leda jako lapač prachu...
Koukám, že jsi dostal nejen angínu, ale i horečku.
Zpět na Šnekovo silvestrofske delirium III
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků