Takze, prateli, zachajel sem, takovu relaxacny stavbu, temer s krabicki...hned sem pochopil, ze spojency, neni ma parketa neni takovy vztach jako k Albatrosam, napriklad, ale jde to. Stavba uz rozbechla, postupne pridam fotecki, ale otazki vznikli hned jake bylo provedeni trupu u cumaku? myslim vcetne pilotnecho prostoru? drevena preklizka potazena platnem, ci byli pouzyty hlinikovy plechi? kryt motoru - jasny a co brisko? Material stoupacki na trupu...je drevena ci pouzita hlinikova desticka, na fotce je totez zrejmy barevny rozdil... tak drzte palcy, trup je uz uzavren, vecer - fotki
Jo to mi povídej ty Nieuporty jdou sami. Opět tvoje osobitá patina, ale musim říct že na tomhle stroji se mi to líbí moc. Uplně to k němu sedí. Seržo jaký používáš techniky? Oleje?
Dekuji Jakube! pak te napisu postup patinovani...myslim, ze opravdu, zrovna na tomto stroje opravdou sedi musim se pochvalit prece na skan sem nezapomnel...nic nesticham, doma musim bejt porad...kvuli jadru no a doma tiskarnu nemam ale myslim na to, spolechni se