Ahoj Martin, tesil som sa na foto uz v tomto stave, vyzera to super. Myslim ze si latku postavil vysoko. Ked budes mat po tom filtriku sprav foto a len kratke info ako a akym odtienom si ho robi, celkom ma to zaujima.
díky. No, plánuju jednak základním odstínem poladit ještě ta hnědá pole, a pak olejové filtry přes celý model, odstíny vyberu podle odstínů kamuflážních polí. Takže asi nějakou hnědou, zelenou ... ale na to je ještě čas, zatím musím dopopiskovat, nějakou tu odřeninku namalovat, wash, lak, možná lehké zabroušení obtisků ... a k foukací sestavě se dostanu až kolem Vánoc
No uz to vyzera lepsie ako predtym.Pockam ako to dokoncis ale paci sa mi to. K tym prechodom far.poli.U novych masin to az tak vidiet nebolo,ale u tych co uz mali vytahane farby,boli dost vyrazne prave tym,ze pri striekani najprv hranicu poli striekali.Bud na rozhrani poli bolo viac farby,alebo zase presvitala zakladovka. Martin uz sa tesim na to ked to dokoncis.Paci sa mi to!
Martine kliiidek ... Tohle je zakazka !!! A na to nezapominej ...
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Já to nemyslel nijak negativně; prostě vybrat si stroj (marking), jehož skutečný stav opotřebení by lépe odpovídal způsobu zpracování povrchu, který se mi líbí a který chci ztvárnit (to jsem napsal i o pár příspěvků výše)
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl