skyhowk píše:Very good job!!!![]()
![]()
Maxx píše:Nu co říct? Prostě jen valim VOČINádhera! Doufám, že to taky někdy uvidim naživo.
Jirka_Holub píše:Láďo, vzhledem k tomu, kolik stránek komentářů tu máš- již nemám přehled, jestli jsem to i já už chválil. Jestli však né, byla by ode mně nestoudnost to neudělat, protože tohle je bomba a rozhodně to poklonu zaslouží!
Je to moc krásný
lubos1364 píše:Držím palce pri kraťasovi.
Hančár Ladislav píše:Jirka_Holub píše:Láďo, vzhledem k tomu, kolik stránek komentářů tu máš- již nemám přehled, jestli jsem to i já už chválil. Jestli však né, byla by ode mně nestoudnost to neudělat, protože tohle je bomba a rozhodně to poklonu zaslouží!
Je to moc krásný
Diky Jirko,tebe sa to asi fakt paci,na Facebooku si oklikal na co sa dalo kliknut
lubos1364 píše:Držím palce pri kraťasovi.
Dakujem,to budem potrebovat viac ako pri 50-tke
A.J.Scandall píše:Hmmm, věrnost modelu nic moc, chybí mi tam kulička pro let na zádech....
Néééé, dělám si srandu, model je naprosto fantastickej! Mám na padesátce nalítáno 70h a kdyby mě nekdo osmačtyřicetkrát zmenšil, tak do toho nic netuše vlezu, a že je to model poznám až tehdy, když to nepůjde nahodit!
Jóóó, až budu velkej, třeba taky budu umět takhle modelařit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků