Tuhle mašinku jsem dostal od přítelkyně k svátku takže bylo na čase se do ní pustit. Dvoutaktní pětistovky jsou super stroje a Tamiye mě příjemně překvapila, že v množství dílů tady rozhodně nešetřila. Budu se snažit postavit čistou stavbu s nějakýma hadičkama navíc a karbonem. Není mi moc jasný proč na obrázku krabice a taky v návodu je přední blatník fluorescenční žlutou, když na na všech skutečných fotkách je modrý a pouze špička blatníku je žlutá stejně jako konec podsedlovky
He, další YZR, ale to je dobře, byla to nádherná mašina (tady docela opomíjená), která mi brzo taky čeká, ale v trochu jinejch barvách a starší verzi
Bude Nakano nebo Jacque?
Já ti vysvětlim proč na některej fotkách je blatník žlutej a někde jen špička - je to jednoduchý model 2001 měl celej žlutej, ale model 2002 (později nahrazen M1 první verze) měl blatník jen se žlutou špičkou až na tenhle detail byly motorky stejný
Takže podle ročníku ('01) a podle dekálů by to měla teda být s celým žlutým blatníkem, ale na posledních 2 fotkách je to naopak - dekály z '01 a jen špička Jinak bezva stavba... taky pěkně frčíš.
Ano, tenhle stroj spolu s dalšími dvěma stavěl Hanz. Akorát konkrétně tuhle jsem dokončenou neviděl, zbylé dvě ano. Budu stavět Nakana. Pokud jsem správně pochopil Charona tak motorka je naprosto stejná, jen se liší lakování předního blatníku. Takže si vlastně můžu zvolit jestli postavím 01 nebo 02
Jj...jak bylo řečeno,stavba stále trvá,čekal jsem na modrej sprej od Tamky a taky se se.. s tou svítivou žlutou.Mám zbytek spreju od Tamky,ale nějak to nejde ta barva stříknout...odstín vůbec nejde,je to moc žluté,i když píšou stříknout pod ní bílou,tak jsem i udělal a není to ono,je to pořád moc žluté a né svítivé. Mám asi dvě možnosti...Revell dělá v sadě polomatných barev svítivě žlutou...a pak ju přeláknout,nebo už mám GSI fluorescent žlutou,tak to stříknout jí...Ale nějak se mě do toho nechce
Já jsem koupil fluorescenční žlutou od Vallejo. Zkusil jsem to na kousku a zdá se to být ten správný odstín. Doufám, že to půjde nějak slušně naštětcovat. Dneska jsem dovolenou takže menší progress
Charon: trochu to vylepším, hlavně zvýraznit cívky v altíku Joker: karbon bude, neboj. Tohle je zatím rozpracovaná verze Kvalita stavebnice je super, ale s obtiskama je to už trochu horší. Jsou hodně náchylný na změkčovací vodičku. Trocha retuše a lak by to mohl zlepšit
Kurňa hoši vy to všichni valíte jak vzteklí Já se k modelu nemůžu dostat a když už tak na hoďku... Tendle týden jsem na něm dělal všehovšudy tak 2-2,5 hod. a to jsem jen brousil . Takže jen můj obdiv - vypadá to supiš!
Jedeš pěkně, trochu jsem s všiml, že na jednom dílu máš obtisk trochu s rejhou, ale to znam, některý reagujou líp, jiný hůř. A taky koukam, že ti úplně nepřilnula barva na určitejch hranách, nebo je to jen fotkou? Jsem zvědavej na finiš laku a celkový motorky, vypadá to slibně