..četl jsem na stánkách zpátky, jak ses trochu bál toho nátěru..a vida..! Nevím, jak věrně ten odstín fotky reprodukujou, ale mě se to líbí velice..! Vlasto a co pod ty znaky na boky "fouknout" bílý kolečko..? Pak bys mohl obtisk stáhnout na něj tak, aby měl to okruží kolem dokola.. Na těch křídlech to zase taková hrůza není, jak sis "stěžoval"....
Na křdlech jsem znaky obstřihl a kde se obtsk vylámal při nanášení tam jsem ho dotřel bílou Gunze...vypada to vcelku uspokojivě.Horší to bude na znacích na spodním křídle. Tam se vyloupl kousek modré. Asi ji nahradím kouskem z jiného znaku. Co se trupových znaků týče, chvíli jsem váhal a říkal jsem si že to tak už nechám, ale když už se s tím Bristolem tak se*u tak by byla škoda ho zavraždit naprosto šejdrem vytištěným znakem. Naštěstí jsem doma našel zbytek šablonek ze S.Snipe a ejhle velikost naprosto seděla tak jsem ono bílé kolečko na trup stříkl. Dnes dodám obtisky a bude. Přejdu ke kompletaci
Ehm jak je vidět PC10 je při každém světle naprosto jiná. Teď na to koukám a při denním světe je taková zelenější...možná to dělá i jiná barva podložky. Je to pro mě záhada
Vlasto ono to stříbření nebude zase zaková fatální vada. Všiml jsem si na několika fotkách anglických letadel, že tam ta čísla možná ani nemalovali, ale ve skutečnosti jakoby přilepili..snad také jako obtisk, nebo možná přilakovali na průhledném papíře..nebo prostě nějak..? Bohužel zatím jsem našel jen fotku tohoto Fightera, kde je to trochu vidět. Někde mám fotky, kde je to vidět (asi na jiném anglickém letadle.. ) o hodně lépe..(praktikovalo se to i na trikoloře kormidla SOP)..ale zatím jsem to nenašel. Asi to není stopro pravidlo, ale je to jedna z praktik Brity používaná..
A křídlo je na místě. Musel jsem si udělat nové trupové vzpěry. Jedna se mi nechtěly opracovávat ty ze stavebnice a jednak by byly stejně moc dlouhé. Na horní křídlo jsem si vyrobil ze zbytků obtisku bílou sedmičku. Vycháze jsem z jedné fotky Bristola o 11 sq. zhruba z doby kdy létal i tento A-7288. Je vyfocen při efektním přistání na nos a ja vidět že má na centroplánu horního křídla velkou bílou 3 stejně tak jak na trupu. Pravděpodobně bylo číslo i na spodním křídle v černém provedení ale nechci už víc spekulovat...není fotka Nyní se pomalu vrhnu na výplety. Je jich tam víc než dost... Další problém vidím v bombových závěsícíh na dolním křídle. Nechal jsem na křídle důlky pro ně a jak tak stále víc koukám do fotek, tak 11 sq. je asi moc často nemontovala. Byla to jednotka asi víc stíhací...jenže co teď s důlky. Tmelit a stříkat ? To bude problém plátěnou jsem míchal a už netrefím stejný odstín..
Je to pěkné,ale na té poslední fotce mě připadá,že v půdorysu nemáš křídla a osu podvozku kolmo na trup.Jukni na to,třeba to pujde ještě srovnat anebo je to jen fotkou.
Vlasto vydrž..! Už to máš skoro hotový a pěkný to taky bude..! Já Ti jako odměnu přikládám obrázek ze "života" tohoto Bifa...k tomu bych dodal, že zrovinka tenhle Bif je vlastně první nátěr, který jsem jako malinkatej chlapeček zaregistroval.. Bylo to také z obrázku, sice od jiného umělce, než tento přiložený, ale znázorňoval tu samou bitvu. K tomuhle obrázku jen dodám, že alespoň ten Albatros v rohu obrázku určitě existoval..(NP berme s rezervou)..a dokonce snad minimálně ve dvou jednotkách..(kárované pruhy se lišily obrácením barev)..akorát nevím, jestli byl zúčasten té památné řeže...(ten obrázek z dětství mám dodnes schovaný..i když je už trošku poškozený.. )
Ano děkuji...četl jsem že zrovna v tomoto F2B A-7288 prošel McKeever nějakým náročným soubojem po kterém zůstali na zemi ležet 4 německé letadla, bohuže nic bližšího nevím.
Dnes skusím polepit ocas dráty. Je jich tam víc v celé moji vitríně
Model bych chtěl stihnout na soutěž do Bratislavy, ale pomalu vidím jak mi ujíždí vlak