ja surf nepouzivam a nechyba mi ked to dobre zalakujes lesklym lakom tak s nema co pokazit to je moj nazor... pekne si pokrocil..tuto modru mam aj ja v kvartíri ale som ju este nepouzil takze cakam ako to cele nakoniec vypali
potom sa nediv keď by si tmelil prepadliny že po nastriekaní farbou budeš mať na karosérií fľaky rôznych odtieňov... surf ti tie prepadliny a iné nedostatky ukáže a ako bonus aj vyrovnáva farebné rozdiely takže by som s tým dvakrát neexperimentoval
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
jj tu vette som našiel to je fakt sila ale aj ja som si všimol hlavne na fotkach že je ta pneu hrubšia ako ma vbbyt ale radšej ako by to malo byt na diskoch
Tak dneska jsem si vette taky koupila. Takže mám hned první dotaz. Je podvozek nízko k zemi ? Nebo potřebuje úpravy ke snížení, aby to nevypadalo jako traktor ?
zla puncocha kamo. musis sa pozerat ronaldovi na nohy ked budes v BA moje postrehy: tu mriezku skoda ze si neodvrtal. predpokladma ze ked ju budes malovat ciernou zapatlas aj kasnu a povies ze nie si s tym spokojny ale ze nabuduce to bude lepsie. ak lepis dekaly na matny alebo polomatny povrch ako sedacky tak je lepsie nastriekat ich lesklou nalepit dekal a potom polomatnym lakom. a tie drotiky v motorovom priestore slo kludne zbrusit a nahradit normalnymi efekt 1000x lepsi a malo snahy