no já nejesem modernátor, jen pouhý kmán (často na odstřel), ergo přihlášený /nepřihlášený pořád 600.... ty 4 budou odhaduji smazané, nebo v karenténě či jaký režim je zde nastaven po uživatele s vyšším oprávněním....
Hmm to je mozny taky netusim a to sem "nekman" ale fakt o mazani nic nevim, kdyz nekdo z moderatoru neco maze, da o tom vedet "vejs" a o tom neni zadny info.
Zbynku, obavam se, ze jsou to ruzna oznameni a globalni oznameni, ktera se zobrazuji jenom a jenom prihlasenym lidem. Proc by je mely cist i lide neprihlaseni, kdyz je to pouze informace pro cleny fora. Nastav si automaticke prihlasivani pri kazde navsteve.
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
to mám automatické přihlašování.. ale mě se primárně jednalo o to že včera jsem sám téma a pak bylo 601 a dnes je jen 600.... problém 600/604 je mě jasný
Koukal jsem se do logu, bylo odstraneno tema ponorky na aukru.
Zahada je vyresena ???
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Rekl bych, ze to s erotikou nemelo nic spolecneho ...
To snad nedělají ani prudérní amíci. Oni nemůžou, když i tvar nádrží Space Shuttle je součást jejich národní hrdosti.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
mám jeden menší problém (pravděpodobně jen) s Modelforem, a rád bych se zeptal, zda by někdo nevěděl, v čem může vězet, případně jak z něj ven Cca poslední měsíc se mi stává, že mi forum po určité době procházení zamrzá. Normálně ho procházím, klikám na odkazy atd. a forum najednou úplně vytuhne, musím ho odstřelit přes Správce úloh. Po restartu prohlížeče zase jede normálně. Stává se to tak jednou dvakrát do hodinky, ale jen u MF, u jiných stránek se mi to ještě nestalo. Používám FireFox. Neporadil by někdo, čím by to mohlo být? Moc díky
este pripadne mozu byt navine nejake pluginy do mozilly, ktore postupne vyzeru pamet a potom zacne tuhnut (inak koli zlej sprave pamete v mozille som presiel na Chrome)
"You can't have too small of a chip." - Michael Rinaldi