Tak hlásím hotovo . Předem bych chtěl poděkovat Janu Pavlíkovi za pomoc s fotkami na scammel a hodně mi pomohl greenbaron při stavbě churchilu , radit neznalému v britské technice(nejen jí ).Barvy tamia zalakováno sidoluxem,pigmenty cmk.
Taky se mi to líbí Je vidět, že starej Airfix ještě nepatří do šrotu. Jen bych to možná trochu víc zamáčk do tý trávy, ale jinak fakt super. Fotky stavby si uložim a použiju pro opisování někdy v budoucnu Britská technika je prostě nádherná...
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Bizone paráda.... Mám starý Airfixe také doma a sbírám odvahu.To co jsi, ikdyž jako vylepšené krabičky z těchto modelů vysochal je opravdu moc hezké.Chtělo by to pár detailů zjemnit (světla, kryty, pár drátků), ale jako celek super. Podložka mi přijde na soupravu krátká a jak píše Baryk asi více zabořit, nebo udělat cestu.Gratulace k dokončení.
Děkuji sem rád že se líbí .To Jan Pavlík světla sem zakápl clerfixem od humbrolu a nˇak se to svrklo,příště při výrobě světla tam zalepím pruhledný licí rameček,ještě dodělám upevnovací lana a podložku využiji na jiný tahač snad nebude delší
Máš to moc pěkný Bizone, přesně dle mého gusta a motta : " Nejlepší tank je na podvalu traileru "( v tomto případě semitraileru). Souhlasím s kolegy - podložka mohla být o něco delší, model přilepený - takhle na trávě plave. Trochu zašpinit, zabahnit semitrailer, zdá se mi nájezdu tanku příliš čistý. Jako bonus bych ještě doporučil přikurtovat tank řetězy k úchytům v přední části traileru. ( Takhle nějak - viz foto mého modelu snad z roku 1998? Už nevím, je to moc dlouho ). Možná by akčnost zvedl nějaký vojcl okolo. Ať ti to staví. Dušín
Přílohy
Naposledy upravil Mgr. Petr Dušek dne 20 říj 2010, 09:46, celkově upraveno 2
Modelařím 1/72 přes 37 let sobě pro radost a spoustu toho neumím. Nejradši sochám modely z kousků plastu, polyuretanu, nebaví mě malovat model na model.
sledoval som stavbu a bola super, s detailami si sa pekne popasoval....model na niektorich foto ani nevyzera na tu mrnavu mierku, podla mna zatial tvoja najlepsia praca