Takže to teda bude Euro 4 nebo 5. Tak to potom nezapomeň na malý zrcátko pod sluneční clonu, ve stavebnici chybí.

Rozestavěno: Scania R560 Highline - Vápeník
koubasek píše:Máš celkem dostatek podkladů, a jako jeden z mála si to napravování stavebnicových chyb užíváš.To bude fakt luxsní Scania.
Takže to teda bude Euro 4 nebo 5. Tak to potom nezapomeň na malý zrcátko pod sluneční clonu, ve stavebnici chybí.
Vario612 píše:Máš moc pěknej dáreček ale ten šroubovák jak si taksi moc nešroubuje. Já ho mám doma a už se prolétl oknem
AtomeK píše:Vario612 píše:Máš moc pěknej dáreček ale ten šroubovák jak si taksi moc nešroubuje. Já ho mám doma a už se prolétl oknem
Dneska ho testnu a uvidíme třeba ho taky naučim lítatjak se říká darovanému koni na zuby nehleď
anebo že by to byl danajský dar ??
Vario612 píše:AtomeK píše:Vario612 píše:Máš moc pěknej dáreček ale ten šroubovák jak si taksi moc nešroubuje. Já ho mám doma a už se prolétl oknem
Dneska ho testnu a uvidíme třeba ho taky naučim lítatjak se říká darovanému koni na zuby nehleď
anebo že by to byl danajský dar ??
Ano, darovanému koni na zuby nekoukej já jsem mu také na zuby nekoukal ale naučil jsem ho rovnou létat
mbactros píše:Ja trochu doplnim Nedovu tabulku tlmicov vyfuku. R seria Euro 5 , EGR hranaty tlmic, SCR okruhly, pripajam test od susedov Madarov, text nerozumiem, ale cervena je euro 5 EGR 440 a ma klasicky tlmic, zlta je euro 5 SCR 560 a ma okruhly, takze ak urobi atomek okruhly tlmic, mal by doplnit aj Adblue sadu, aspon tak mi to vychadza.
http://www.lastauto.hu/cikk/Scania_R_440_es_R_560_V8
Kryšot píše:já měl Euro 4 bez "septiku"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník